Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Mě se osvědčil Nubi z DM měl krásně měkký pítko. Chce to často nabízet, je to novinka, ale zvykne si. ![]()
@smurfka Mně se zpočátku velmi osvědčil tento , je to Nuk, tak by mu mohl vyhovovat, jestli je zvyklý na jejich savičky. Je netekoucí, takže se prcek nepoleje. U nás je mají třeba v DMku.
Taky jsem pro toho Nuka jako @Susanna, vyzkoušeli jsme spoustu pítek, ale tenhle byl nej a do dneška z něj pije ráno mlíčko ![]()
@Susanna
ten zelený co mám vyfocený je právě taky nuk..jsme myslela že mu to pujde a zatim nic..přece jen ty savičky jsou do kopečka jako bradavka zatimco ty pítka jsou spíše široké do stran…máme to od vánoc a zatím teda nic moc..jen to žvýká ale nic nevypije.. ![]()
@smurfka Maty zpočátku třeba u jídla nepil vůbec. Docela fungovalo dát mu to na hrací deku, on si s tím hrál, různš to okusoval a naučil se z toho pít. Pak taky vždykcy pil venku v kočárku. Do nějakých 11 měsíců jsem byla ráda, když vypil třeba 50 ml za den, pořádně se rozpil až po roce s hrníčkem s brčkem, ale na to je ten tvůj ještě maličký a nechápal by to.
Já to tehdy říkala i dr., že pije málo a ona říkala, ať zkouším a zkouším, že když bude mít žízeň, tak se napije. Snažila jsem se dělat vodovější příkrmy, aby měl tekutiny.
Jinak já vyzkoušela od čajů, přes ovocné štávy od Hippu snad všechno a nakonec jsme skončili u čisté vody, ta mu chutná nejvíc ![]()
Malý se taky naučil krásně pít z toho hrníčku. Je mu 9 měsíců a zatím používáme pořád…
@Susanna píše:
@smurfka Mně se zpočátku velmi osvědčil tento , je to Nuk, tak by mu mohl vyhovovat, jestli je zvyklý na jejich savičky. Je netekoucí, takže se prcek nepoleje. U nás je mají třeba v DMku.
@Susanna
ten muj jako vypije..i třeba 300ml toho čaje - ale jen když mu to dám v té kojo falšce…když mu to dám do těch hrníčkách tak vypije tak 20ml a víc ne..zkusím teda ještě ten vás a uvidíme no..zas nechci toho kupovat milion když to pak bude doma a nebude z toho chtít pít.
@smurfka Tak to já už doma výstavku hrnečků mám
A k tomu bych si mohla otevřít čajovnu
Ale tak třeba něco využijeme pro druhé ![]()
ale tak v půl roce má na flašku nárok tak mu jí nech a hrneček zkus třeba za měsíc, důležitý je že pije!
@MarkyM píše:
Taky jsem pro toho Nuka jako @Susanna, vyzkoušeli jsme spoustu pítek, ale tenhle byl nej a do dneška z něj pije ráno mlíčko
tak jsem koupila jenom savičku z tohoto hrničku a dala do to nuk lahve - ono se to tam vleze ( at zbytečně nekupuju celou lahev kdyby ji nechtěl zase )..no zvyká si, je to asi lepší, ale zvyká si..jenom mě překvapilo..myslela jsem že ty trening lahve jsou od toho, že tam je širší hrdo a ta voda více teče, dítě nemusí sát ale musí se naučit rychle polykat aby se tim nezadusilo…ale tady na té savičce je to naopak…musí strašně moc tahat aby něco vysál..tak nevim co tím teda trenuje
![]()
to jenom ze začátku, za chvíli mu to poteče víc. Já pak musela kupovat nový ty cucáky protože neuměla rychle polykat a dusila se ![]()
Musí si na to prcek nejdřív zvyknout no…ale neni třeba to hrotit, důležitý je aby pil i kdyř z normální flašky. Třeba za měsíc vezmě to pítko úplně bez problému ![]()
Ahoj..chtěla jsem se zeptat z čeho vám děti 7-8m pijí čaj? Máme dva hrníčky, viz foto a neví si rady ani s jedním ( myslím pítkem )..je zvyklý na savičky NUK, tak mu to teda zatím dávám normálně z kojo láhve, ale nevim, nevim..neměl by se už učit pít z nějakého hrníčku?