Jaký máte názor na Broncho-Vaxom?

316
8.9.24 06:21

Jaký mate názor na Broncho-Vaxom ?

Zdravim, chci se zeptat jaký názor mate na uživání broncho-vaxomu? Pani doktorka nám ho napsala na alergologii, protože dcera bývala často nemocna, ale pediatrička zas na to má názor, že si nevybuduje imunitu. Tudíž mě zajímají vaše zkušenosti? :nevim:
Radsi bych jí zacala davat treba Dračí sirup :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1966
8.9.24 06:49

Jsem starší generace, ale naším klukům pomohl a nebavilo mě si budovat imunitu tím, že kluci byli týden doma a týden ve školce a pak v určitém věku přestali marodit a bylo to lepší, Dračí sirup neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5111
8.9.24 07:03

Mala ho mela loni, kvuli vracejicimu se Streptokoku. Mela tri baleni v ruznych schematech brani. Pomohlo ji to, od te doby ho nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
8.9.24 07:03

Syn byl nonstop na hromadce, 2 dny ve skolce, 2 tydny doma a to minimalne, kasle se mu hrozne tahly.
Draci sirup nam nepomohl. Broncho vaxom ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65414
8.9.24 07:05

Dcery ho mely, je to uz hodne let, pomohl jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9752
8.9.24 08:25

BVX má dobré studie účinnosti, určitě má velký potenciál pomoci. Jen je nutné být opatrnější u pacientů s pozitivitou ANA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
8.9.24 08:54

Beru ho teď od srpna. Zatim je brzo soudit. :lol: @Doctus myslíte jako u RA?

• Citovat
  • Upravit
9752
8.9.24 08:55

@zmrzlik
Pozitivita antinukleárních protilátek bývá u nemalého procenta pacientů, z těchto by se s bakteriálními lyzáty (BVX, Luivac apod.) mělo nakládat opatrně, u některých pacientů bych tuto imunomodulaci považoval dokonce za kontraindikovanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
8.9.24 08:58
@Doctus píše: Více

Aha. Děkuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
8.9.24 09:09

Myslela sem, že kašlu a smrkám zase z ambrozie nebo něčeho venku.Ale když smrkám brčal, to bude zase asi bakteriální? :think: Mám mít zubaře, tak to asi přeobjednat? Je to v týdnu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA