Jaký samorozkládací stan k vodě?

Anonymní
5.7.25 18:37

Jaký samorozkládací stan k vodě?

Ahoj,
Léto v plném proudu, koupaliště a místa u vody začneme navštěvovat více. Má chyba, nechala jsem to na poslední chvíli a prosím o tip na stan k vodě - jednoduchý, skladný a stabilní. Nejčastěji budu jezdit sama s dětmi (4 roky a půl roku) a nechce se mi v tomto případě půjčovat slunečníky nebo spoléhat, že najdeme místo ve stínu.
Děkuji předem. Stan by měl dostatečně stínit a měla bych se tam vejít já (velikost 46 :lol: ) i s dětmi.
Děkuji předem za vaše postřehy a tipy na další věci, co vám usnadnili návštěvu koupaliště. Watersling je samozřejmostí. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
393
5.7.25 19:01
@Anonymní píše: Více

https://www.decathlon.cz/…_/R-p-336287?…LÁ_MODRÁ
- něco takového by mohlo být ideální, nebo? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.25 19:56

Já jsem už četla ledasco a nakonec jsme se vždy obešli bez…prý je v tom horko a ve větru to odlétá…jedna má 5,5let a u moře byla několikrát, u domu máme velký přesah střechy, bazén máme soukromý, takže na koupaliště jedem příležitostně…a malá už teď pojede a poletí k moři po třetí a počtvrté a nikde nám nechyběl…ale na internetu jich mají hodně a vždy jsou uvedené rozměry…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.25 20:22

@- sedmikráska Můžu poprosit spíš přesný název? Odkaz mě hází na úvodní stránku. A máš osobní zkušenost? 😊

K moři nejezdíme, takže netuším, jak tam to probíhá. My jsme často na koupališti, protože v bytě je k nevydržení, a to na celé odpoledne. Od těch 2 let to bylo se starší v pohodě, ale jde mi o mladší, ať není téměř po celý den na přímém sluníčku.

• Citovat
  • Upravit
9318
5.7.25 20:33

My máme samorozkladaci polostan z Lidlu. Stin udělá a zároveň není tak uzavřený, profukuje, neupeces se v něm. Teď už máme zahradu, takže slouží spis na hraní, ale na koupalistich jsme ho užili dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
5.7.25 20:37

Je to tento: QUECHUA Plážový stan 2 Seconds Fresh | 2 osoby (bílý). Od té značky jsou věci vcelku kvalitní, mělo by to vždy něco vydržet. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15248
5.7.25 20:51

Stan se nám neosvědčil. Nejlepší je Quechua Tarp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí