Jaký účes pro kluka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
14.11.17 18:16

Probůh. Jen ne ocásek! Když to náhodou na někom vidím, tak mám pocit, že se maminka zasekla někde v devadesátkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37248
14.11.17 18:36

Ocasky proboha ne, to bylo hrozne uz v minulem stoleti :D nejlip nechat si poradit primo od kadernice na miste :) ja mam teda maleho syna (2 roky) ale dlouho mel takovy ten hipstersk culik (jak ma na temeni vlasy do culiku a zbytek hlavy oholeny) ted uz to ma kratsi ze nenosi culicek (spatne pres zimu na udrzbu) takze ma vetsinu hlavy oholenou akorat nahore par centimetru vlasu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20517
14.11.17 19:16
@KalamityJohn píše:
Naši jsou ročník 33, tož na nich německá okupace zanechala trochu jazykovou stopu.vorne schön hinten praktische - vpředu slušivé, vzadu praktické
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.11.17 22:35

Nad tím, jaký sestřih, dumám pokaždé, když jdu nechat kluky stříhat. Ale nakonec vždycky skončíme u cca 3 cm nůžkami. Kratší se mi nelíbí, navíc mladšího jemné vlasy strojek nebere. A i tak vždycky vypadá jako plešounek. Staršímu se vlasy vlní, mladší je má rovné. Kdyby mi někdo poradil něco praktického a zároveň slušivého, budu ráda. Fotka je asi měsíc stará, teď už to staršímu zase dorostlo na „kudrnáče“, mladšímu tak rychle nerostou, ten má stále „hodného blbečka“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
14.11.17 23:21

@Tamtama tady vypadají roztomile. Na to co vyvádějí po večerech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.11.17 23:48
@Netopirek píše:
@Tamtama tady vypadají roztomile. Na to co vyvádějí po večerech :mrgreen:

jo, to oni vypadají, satani. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
15.11.17 00:34

Když vidím ocásek u dospělého chlapa, tak si myslím, že je chudý duchem. Když u dětí, tak si myslím, že jsou chudí duchem rodiče a proč to tomu klukovi dělají. :zed: Roztomilé to není vůbec, naopak je to trapné. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
603
28.11.18 09:35

Ahoj holky, můžete poradit účes pro syna (10 let), má hodně husté, vlnité až kudrnaté vlasy. Vždy jsme nechávali ostříhat hodně nakrátko, to ale teď nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.18 09:43

A co teď chce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.11.18 09:45

@verujan Tak ať se poradí sám přímo s kadeřnicí…a nebo doporučuji téměř jakejkoliv Barbershop :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
28.11.18 09:48

To on právě sám neví :mrgreen:
Nejhorší je to ráno, to má hlavu jak květák, kdyby byl holka, bylo by to úžasný - hustý, vlnitý, dlouhý vlasy a bylo by to. On dlouho o stříhání nechtěl ani slyšet, ale dneska ráno u česání uznal, že s tím fakt musí něco udělat, tak jdeme odpoledne do kadeřnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
28.11.18 09:49

Taky mě napadlo, zeptat se kadeřnice, tady třeba hodně mají kluci hodně vystříhaný vlasy a vpředu delší patku, jenže to by mu nešlo, jak je má vlnitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31312
28.11.18 09:59

@verujan myslím si, že u hodně vlnitých hustých vlasů bude vypadat s delšíma, jakože má afro… :think: A když to odroste ještě víc, tak ví bůh, co z toho bude (deka? nakonec skončí u dredů :mrgreen: )
Jeho samotnýho nic nenapadá, jak by to chtěl? Je mu přecejen už deset, mohl by mít představu. Taky bych zvážila, že všechno, co je delší než tři centimetry, bude potřebovat úpravu (foukání, gel), pokud to nemá vypadat jakože kluk právě vylezl ze křoví nebo skládky… :think:

Syn má hodně husté vlasy (vlní se mu až při délce nad cca 5 cm), nosí to tak, že okolo uší to má vybraný na 6 mm mašinkou, nahoře delší ale do těch 3 cm odhadem, někdy to nosí na „číro“ - že to má delší i vzadu ke krku, někdy to vezmem i vzadu, já tomu říkám na americkýho vojáka :D
má to cca takhle (ale bez ornamentů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
28.11.18 10:23

S takovými vlasy, jaké popisuješ, bude při trochu větší délce vždy vypadat jako karfiol. Takže buď na krátko a nebo přežít květákové období, nechat je pořádně narůst a pak buď stáhnout do gumičky a nebo holt dredy. Jiné východisko nevidím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
28.11.18 10:47

Já si to myslím taky, že by bylo nejlepší na krátko, snad se nám podaří ho s kadeřnicí nějak zpracovat.
No on právě neví, respektive se mu líbí ten účes s delší patkou, ale jak už jsem psala, ti kluci mají rovné vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí