Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, chtela bych se svym synem (6 let) zajit ke kadernici a chtěla bych vaši radu.
Syn má světle hnědé vlasy a teď jsou trošínku delší. Já jsem přemýšlela nad takovým tím učesem kde má kluk vzadu na ocásku delší vlasy a jinde jsou skrácené třeba strojkem. Je to roztomilé a hlavně patrně nenáročné na stříhání a údržbu.
Nemá někdo když tak nějaký tip?
http://loshairos.com/…r010t010.jpg
Mě se líbí tohle. Ocásky mi přijdou strašný
@kris1984 píše:
Dobrý den, chtela bych se svym synem (6 let) zajit ke kadernici a chtěla bych vaši radu.
Syn má světle hnědé vlasy a teď jsou trošínku delší. Já jsem přemýšlela nad takovým tím učesem kde má klukvzadu na ocásku delší vlasy a jinde jsou skrácené třeba strojkem. Je to roztomilé a hlavně patrně nenáročné na stříhání a údržbu.Nemá někdo když tak nějaký tip?
Hlavně to ne, to je to nejhorší, co se dá na té hlavě vytvořit.
V sesti letech se uz ptam, co se jim libi, ja je maximalne trochu koriguju, kdyz je to prilis silene..
Ocásky se snad už nenosí ne? Nejjednodušší máš celou hlavu strojkem ![]()
Hm.. tenhle dotaz byl teď na FB
myslím, že tady budou odpovede asi na stejno… ocásky jsou strašný
@Bandii píše:
Hlavně to ne, to je to nejhorší, co se dá na té hlavě vytvořit.
SOUHLASÍÍÍÍM!!!
Ocásek a vlasy „na Jágra“ jsou, doufám, už dávno pasé
zeptej se kluka, jak by to chtěl. Ted nosí kluci moderní podstřih, nahoře delší dole strojkem. 
J8 bych ho vzala do nějakého barber shopu, tam mu vykouzlí něco hezkého
a bude i šik ![]()
Ocásky jsou šílený, to mu prosím nedělej
tak chodili mí bratři, ale to už je nějakej pátek
Já kluka prostě objedu strojkem a je to, jakýpak účesy u tak malých dětí ![]()
@weyky Jojo, presne neco takoveho si kluci vzdycky vyberou…jen jednou za cas to chteji postavit do cira. ![]()
@weyky píše:
Ocásek a vlasy „na Jágra“ jsou, doufám, už dávno pasézeptej se kluka, jak by to chtěl. Ted nosí kluci moderní podstřih, nahoře delší dole strojkem.
Tomu se u nás doma říkalo: vorne schön hinten praktische ![]()
Naši jsou ročník 33, tož na nich německá okupace zanechala trochu jazykovou stopu.
vorne schön hinten praktische - vpředu slušivé, vzadu praktické
@KalamityJohn píše:
Naši jsou ročník 33, tož na nich německá okupace zanechala trochu jazykovou stopu.vorne schön hinten praktische - vpředu slušivé, vzadu praktické
To použiju v práci ![]()