Jaký vysavač mi poradíte
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaký vysavač mi poradíte
Rozbil se mi vysavač. Byla jsem s ním spokojena, ale oprava se nevyplatí. Takže potřebuji vybrat nový. Myslela jsem, že půjdu a nějaký koupím a nebudu to řešit, ale zjistila jsem, že to není tak jednoduché. Sice mě přesvědčovali k robotickému vysavači, ale v našem případě by to asi nešlo.
Potřebuji vysavač, který samozřejmě dobře vysává, je tichý, je lehký, má dlouhou šňůru, má dobré nástavce… Poradíte?
Máme doma z Lidlu, který byl ve výprodeji. Je bezsackovy. Nejsem s ním vůbec spokojená. Přijde mi, že vysává málo.
Zkoušela jsem Rowentu. Vysává dobře, ale… Je strašně těžký, má nevyhovující nástavce a o ta trubka mi přijde moc těžká a tvrdá. Byla jsem zvykla, že můžu vysavač zvednout na svislo i na ležato, což nemá asi skoro žádný vysavač. Koberce máme jen dva malé dětské, jinak vysavam vše možné, hlavně plovoucku, ale i dřevěné schody, gauč, pavučiny… Jak je možné, že mi můj stary vysavač tak vyhovoval ve všech směrech a mnohem lepší a dražší vysavač je pro mě absolutně nepříjemný, nevyhovující…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Safra, chtěla jsem poradit ten robotický. Tak nic, no, s těmi „normálními“ moc zkušeností nemám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:
Rozbil se mi vysavač. Byla jsem s ním spokojena, ale oprava se nevyplatí. Takže potřebuji vybrat nový. Myslela jsem, že půjdu a nějaký koupím a nebudu to řešit, ale zjistila jsem, že to není tak jednoduché. Sice mě přesvědčovali k robotickému vysavači, ale v našem případě by to asi nešlo.Potřebuji vysavač, který samozřejmě dobře vysává, je tichý, je lehký, má dlouhou šňůru, má dobré nástavce… Poradíte?
Máme doma z Lidlu, který byl ve výprodeji. Je bezsackovy. Nejsem s ním vůbec spokojená. Přijde mi, že vysává málo.
Zkoušela jsem Rowentu. Vysává dobře, ale… Je strašně těžký, má nevyhovující nástavce a o ta trubka mi přijde moc těžká a tvrdá. Byla jsem zvykla, že můžu vysavač zvednout na svislo i na ležato, což nemá asi skoro žádný vysavač. Koberce máme jen dva malé dětské, jinak vysavam vše možné, hlavně plovoucku, ale i dřevěné schody, gauč, pavučiny… Jak je možné, že mi můj stary vysavač tak vyhovoval ve všech směrech a mnohem lepší a dražší vysavač je pro mě absolutně nepříjemný, nevyhovující…?
Rozumim ti, mne nejvice vyhovoval vysavac z 9o. l mela jsem ho dlouha leta, sackovy, mel velky tlak a hlavne,..umikum..otocny kloub u hadice nedosazitelne nyni, a mel nastavec co sel snad na vse, taky mam ted nevyhovujici, dostala jsem ho bez navodu kdy pouzit jaky nastavec, takze neobsahnu koberecky s dlouhymi chlupy, pak koberec " plysak" s kratouckym i plovoucky..nastavce se na kobercich sekaji, neda se s nimi pohybovat.. Taky se prifarim s dovolenim, s typem nejakeho dobreho vysavace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klamonožka píše:
Safra, chtěla jsem poradit ten robotický. Tak nic, no, s těmi „normálními“ moc zkušeností nemám.
Já vim, že hodně radi roboticky. Ale v našem případě nereálné. Na dům bych asi musela mít dva? Pavučiny (zrovna dneska jsem jich vydávala hodně - zase) mi nevysaje. Prostory na to nemáme ideální, židle taky ne a děti věčně někde něco nechávají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
Rozumim ti, mne nejvice vyhovoval vysavac z 9o. l mela jsem ho dlouha leta, sackovy, mel velky tlak a hlavne,..umikum..otocny kloub u hadice nedosazitelne nyni, a mel nastavec co sel snad na vse, taky mam ted nevyhovujici, dostala jsem ho bez navodu kdy pouzit jaky nastavec, takze neobsahnu koberecky s dlouhymi chlupy, pak koberec " plysak" s kratouckym i plovoucky..nastavce se na kobercich sekaji, neda se s nimi pohybovat.. Taky se prifarim s dovolenim, s typem nejakeho dobreho vysavace.
To se klidně pridej.
Já docela ráda vysavam, aspoň jsem si to myslela. Teď zjišťují, že nevyhovujícím vysavačem to přímo nesnáším. Např. tahat 5 kg nebo 9 kg je velký rozdíl. A ty nástavce - ten, co mám půjčený, má ty nástavce hrozně velké a jeden, můj oblíbený, má, ale nejde sundat a dát na delší hadici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám bezsackovy, ale klasický vysavač Hoover - součástí je i parní čistič a kdejaká kktina
. Ten používám na velký úklid o víkendu. A pak mám takovou tu dobíjecí klasiku, Etu, a ten beru do ruky několikrát denně. Máme králíka a kocoura, takže ten mi pobere provozní denní bordel, z podlahy bez koberce vezme všechno, na koberci jen to, co vidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rowenta Compact Power XXL RO4871EA, lehký, skladný, jsem max spokojená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na běžné vysávání mám sáčkový od Ety. Není špatný, byla bych vcelku spokojená, ale často vypadává z trubky ten kobercový nástavec, nedrží to prakticky od začátku, a to mě neskutečně vytáčí
Zlatej předchozí 15 let starej kousek od LG.
ALE, co mohu na 100% doporučit na vysávání i vytírání, a co je neuvěřitelnej pomocník, je vysavač Bissel. Vysává jak koberce, tak vytírá tvrdé podlahy, je to fakt super věc a ušetři spoustu času ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych příště šla do Dysona. Měla jsem možnost ho vyzkoušet a je to fakt bomba. Sama mám robota a k tomu no name tyčový a stačí mi to. Obzvlášť, pokud nemáte koberce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame Rowentu (přesný model nevím ) a ujde to, ale až budu kupovat nové, tak půjdu do dysona, zkoušela jsem a je bezkonkurenční.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Dyson, je teda dobíjecí, úplně tichý taky není a levný taky ne. ALE od té doby, co ho mám už jiný nechci. Nemusíš se tahat s káblem, je lehoučký, má plno nástavců, pavučiny, gauč, koberce, podlahu s něm krásně vysaješ A má skoro tah, jak náš technický vysavač. Vysávám s něm i auto. Nicméně baterie vydrží asi hodinu, ale já s ním vysaju teda obě patra, gauč a židle na jeden zátah.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za me jedine Karcher, ale ne ta zluta hobby rada, normalne sedy profi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit