Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Maminky, prosím poraďte nějaký kvalitní zimní fusak pro čtyřměsíční miminko.
Děkuji ![]()
Ahoj ![]()
Taky můžu doporučit Emitex, my máme ten Combi 3v1 a je super ![]()
Ale dost mě láká Emitex Cocoon, tak jsem zvědavá, zda ti ho tady někdo třeba nedoporučí.
Já koupila emitex exclusive. Tak jsem zvědavá jestli bude malému teploučko ![]()
Je nám 4,5m, od Emitexu jsem byla odrazována. Nakonec vyhrál Kaiser ![]()
mám emitex exclusive, zatím jezdí malej v tý podzimní verzi, časem přidám na zimní, byl hodně chválenej a koupila jsem ho na MMB za 700 a je jako nový, takže skvělá koupě ![]()
Ahojda,
tak já pro stejně staré mimčo objednala od Lodgeru.
Já mám Lodger a je skvělej. Koupila jsem ho za dobrou cenu. Není mohutný, skvělé tepelné vlastnosti a dobře udržovatelný. Roste s dítětem.
Měla jsem ho i u první dcery a jen doporučuji. Jen ta pořizovací cena je větší.
http://www.ondalek.cz/…san-folklore?…
Mám ten zelený - Jade.
Jo a pozor, na www.kuponet.cz je sleva 20% na veškerý sortiment Lodger v obchodě Malvík, platí i pro e-shop, takže kdo uvažuje o Lodgeru, vyplatí se teď do konce měsíce, já už ho mám doma
a je skvělý
![]()
Měla jsem Emitex a byla jsem moc spokojená. Myslim, že je to celkem jedno, co vybereš.
Volila jsem Emitex, protože měl prodoužovací nástavec, v něm už nebyl fleece, ale stejný omyvatelný materiál, jako zvenku, takže u batolete nevadily špinavé botičky, byl to jeden z nejdelších fusaků, dal se dobře utáhnout kolem dítěte, daly se většímu dítěti vyndat ruce a dát fusak přes ramena, pasoval do autosedačky, korby i sporťáku a měl závěs, díky kterému nesjížděl ve sporťáku, když dítko sedělo, byl nepromokavý a když na něj cáklo, jen jsem to utřela (měla jsem světlou béžovou se žlutým vnitřkem) a fleece fakt neudělal žmolky, jak výrobce garantoval.
Ahoj,
aj som pre kupou fusaku…LODGER mi pride pekny, teply, nepremokavy…a vyuzijem ho do 3 rokov. Da sa vybrat vlozka a tak je pouzitelny nie len v zime.
Len jedine ma odradza …ta cena ![]()
terinka4444 píše:
Jo a pozor, na www.kuponet.cz je sleva 20% na veškerý sortiment Lodger v obchodě Malvík, platí i pro e-shop, takže kdo uvažuje o Lodgeru, vyplatí se teď do konce měsíce, já už ho mám doma![]()
a je skvělý
![]()
![]()
![]()
Jej dakujem to sa isto zide ![]()
Objednala jsem Aesthetic, ale pořád čekám, až mi vyrobí tu barevnou kombinaci, co jsem si vybrala. Zatím mám po ségře starší fusak z Dity Tábor s beránkem. Na procházkách malýmu to teplíčko hodně závidím.