Jaký zvolit šátek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
8.1.16 12:13

Jaký zvolit šátek ?

Ahoj maminky, doufám že mi tu některá poradíte. Chci začít se šátkováním, pročítala jsem různé recenze atd.. a teď se nemůžu rozhodnout mezi : Šanami Exclusive Moře, Little Frog Sunny Agate, NATIBABY Malta. Mám 5.měsíčního syna a chtěla bych nosnější šátek. Druhý dotaz : dal by se v některém nosit i 2 léty syn - pouze uspávání.
Moc děkuji Léňa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
763
8.1.16 12:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
8.1.16 12:33

Já mám Šanami kaštany a jde moc spokojená. Na poponášení po bytě jsem si objednala babyvak s nosností 50kg. Protože když udělám ůvaz na způsob babyvaku tak se zabíjím o cípy mého 5metrového šátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.1.16 12:40

Ve skupince nosíme děti už jsem, psala jsem tam ale bohužel bez odpovědi :( babyvak je tedy lepší jen na kratší nošení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
8.1.16 13:15
@lelik25 píše:
Ve skupince nosíme děti už jsem, psala jsem tam ale bohužel bez odpovědi :( babyvak je tedy lepší jen na kratší nošení?

Určitě. Resp. na kratší nošení je mei tai, babyvak jsem spíš využila na chování a uspávání, na transport ne, ale třeba má někdo jinou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.1.16 13:34

@lelik25 mám šanami a maximální spokojenost. Neměnila bych. Osobně nosím jen v KsK, aji doma. mám šátek 5,2 m a v pohodě :think: :think: mmchdm, ta řada exlusiv je testovaná na 70 kg, takže je fakt nosný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.1.16 13:36

Moc děkuji takže asi opravdu vyhrává šanami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
8.1.16 13:46

Já si pořídila Šanami exklusiv oříšek na novoška, ale ted to trénujina 14kg batoleti a není to ončo, fakt to už chce něco nosnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
8.1.16 13:53

@lelik25 sanami more sem mela v ruce a super satek za super penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
8.1.16 13:53

@jjjanca to je bambusak a ten je vhodny tak 8-10kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
8.1.16 13:56

Tak ja mám dva šanami. Jeden 4m druhý 5m. Nosila jsem v něm dceru do cca 5 let. A teď mělo z jednoho udělanou houpačku. Já jsem trochu rozměrnější do prostoru. Takže i když jsem si dělala lehčí úrazy jen na uspání. Tak jsem neměla moc dlouhý cancoury.
Ale nikdy jsem nenosila kolébky, měla jsem pocit, že mi z nich vypadne. A já potřebovala u nošení co nejvíc udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.1.16 13:59

Takže pro 5 měsíční v pohodě tedy, syn 2 roky jinak než na ruce a chozením po bytě neusne :/ takže bych byla ráda kdybych ho v tom mohla uspávat no uvidíme, objednáme vyzkoušíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
8.1.16 21:45

Já nedám dopustit na Natibaby, jsou krásné, nosné… Doma mám dva:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí