Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj maminky, doufám že mi tu některá poradíte. Chci začít se šátkováním, pročítala jsem různé recenze atd.. a teď se nemůžu rozhodnout mezi : Šanami Exclusive Moře, Little Frog Sunny Agate, NATIBABY Malta. Mám 5.měsíčního syna a chtěla bych nosnější šátek. Druhý dotaz : dal by se v některém nosit i 2 léty syn - pouze uspávání.
Moc děkuji Léňa ![]()
Já mám Šanami kaštany a jde moc spokojená. Na poponášení po bytě jsem si objednala babyvak s nosností 50kg. Protože když udělám ůvaz na způsob babyvaku tak se zabíjím o cípy mého 5metrového šátku.
Ve skupince nosíme děti už jsem, psala jsem tam ale bohužel bez odpovědi
babyvak je tedy lepší jen na kratší nošení?
@lelik25 píše:
Ve skupince nosíme děti už jsem, psala jsem tam ale bohužel bez odpovědibabyvak je tedy lepší jen na kratší nošení?
Určitě. Resp. na kratší nošení je mei tai, babyvak jsem spíš využila na chování a uspávání, na transport ne, ale třeba má někdo jinou zkušenost.
@lelik25 mám šanami a maximální spokojenost. Neměnila bych. Osobně nosím jen v KsK, aji doma. mám šátek 5,2 m a v pohodě
mmchdm, ta řada exlusiv je testovaná na 70 kg, takže je fakt nosný ![]()
Já si pořídila Šanami exklusiv oříšek na novoška, ale ted to trénujina 14kg batoleti a není to ončo, fakt to už chce něco nosnější.
@lelik25 sanami more sem mela v ruce a super satek za super penize.
Tak ja mám dva šanami. Jeden 4m druhý 5m. Nosila jsem v něm dceru do cca 5 let. A teď mělo z jednoho udělanou houpačku. Já jsem trochu rozměrnější do prostoru. Takže i když jsem si dělala lehčí úrazy jen na uspání. Tak jsem neměla moc dlouhý cancoury.
Ale nikdy jsem nenosila kolébky, měla jsem pocit, že mi z nich vypadne. A já potřebovala u nošení co nejvíc udělat.
Takže pro 5 měsíční v pohodě tedy, syn 2 roky jinak než na ruce a chozením po bytě neusne :/ takže bych byla ráda kdybych ho v tom mohla uspávat no uvidíme, objednáme vyzkoušíme ![]()
Já nedám dopustit na Natibaby, jsou krásné, nosné… Doma mám dva:)