Jak obléci dítko do Manducy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
326
20.12.15 13:31

Jak obléci dítko do Manducy?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak oblíkáte své dítka do nosítek (kolik vrstev apod.)? Mám na nosítko ještě ochrannou kapsu podšitou fleesem. Nechci dítko oblíct moc, protože se v Manduce tulíme k sobě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13711
20.12.15 13:32

Venku je deset stupnů, oblíkni ho jako doma, dej mu čepici a ponožky a překryj kapsou. Nic víc není třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
20.12.15 13:35

Já dávala o jednu vrstvu víc než doma, ale slabou plus rukavice a „boty“. Nosila jsem pod bundou s fleecem. Kapsu mám taky, ale tu jsem snad nepoužila. Byla mírná zima, zvládla jsem to v bundě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
20.12.15 13:36

Dík :-) Většinou blbneme s nosítkem doma, takže nemám moc zkušeností. Jedeme na hory ke tchýni, ale tam přidám vrstvu navíc, když se ochladí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
20.12.15 13:38

@Katerina308 bundu nemám - mám jen tu teplou kapsu, ale je teplo a do Vánoc prý bude i na horách, takže mi asi malá neumrzne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
20.12.15 13:43

Mám nosící bundu, takže dítě do šátku / nosítka oblékám stejně jako sebe pod bundu. V počasí, co je teď (kolem 5°C) to znamená body, tenký svetřík, vyteplené punčošky. Plus teplé ponožky a tenkou čepici na hlavu. Rukavičky nedávám, ruce má schované v teple pod bundou. A snažím se oblékat hlavně tak, aby se nikde nic nemohlo hrnout a krabatit a dítě tlačit - tj. oblečení co nejtěsnější na tělíčko, žádné volánky, žádné kapucky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.12.15 13:49

@AnastazieB no, u nás jsou tři stupně.

Já Teda nosim už na bundě, protože dcera část cesty ujde. Takže má klasický zimní oblečení. Pod kapsu bych dala triko, mikinu, teplaky, teple ponozky a samozrejme čepici a rukavice (vystrkuje ruce ven)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
20.12.15 14:11

Já dávala merino triko a gatě přes to bavlněné triko a gatě, čepici, teplé ponožky. Ta manduca je jako jedna vrstva oblečení. Já měla nosící bundu, počítám, že ta kapsa bude tak nějak stejně teplá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
20.12.15 14:38

Já teďka oblíkám malýho jako na doma tj. lehký overal s dlouhým rukávem a k tomu dávám rukavičky a teplé botičky. Na hlavu bambusovou kuklu a kapucku která se připne k mému nákrčníku aby mezi nás nefoukalo. Jinak má přes záda tři vrstvy šátku. A navrch ještě nosící softshellovou bundu. Aktuálně tu máme asi 5 stupňů a dost fouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
20.12.15 19:46

@Danča87 mě se malý vešel do mojí normální bundy. Neměla jsem žádnou speciální. Jen nebyla doplá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
20.12.15 21:00

Dík moc všem za rady, pomohlo mi to v rozhodování i při balení tašky. Dnes jsem udělala,,generální procházku´´ kvůli zítřejší cestě směr Jeseníky a malá měla nakonec to, co má běžně doma - body, mikča, upnutější tepláčky, tenké punčošky + navíc trochu teplejší botičky/capáčky. Doma skoro netopíme, takže je zvyklá na teplotu kolem 19-ti stupňů. :)

Hezké svátky všem a ještě jednou moc děkuji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko