Jak vybrat druhý šátek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
485
13.12.15 20:38

Jak vybrat druhý šátek

Maminky,

poraďte mi jak jak vybrat další šátek. Mám nyní Vatanai Tibet, ale v 5m má potomek už 9kg, takže řeže do ramen, hlavně když nosím na zádech. Takže potřebuju nový šátek, koupím určitě z bazaru, potřebuju šetřit. Moje požadavky jsou:

• aby vydržel až do konce nošení, tzn. třeba do 2 let
  • ne příliš náročný na údržbu
  • cenově do 3tis
  • vhodný i na léto (spíš slabší, syn se potí ve všem)
  • nechci růžový, fialový, pruhy.

Vím, že bavlněné jsou nenáročné na údržbu, ale unesou třeba v 1vrstvém úvazu i 12kg dítě?
Co Yaro? Little frog jsou prý dobré, ale ty jsou s pruhy a to se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
13.12.15 20:40

Yaro je dobrej, za ty prachy bych se podívala na Liscu

• Citovat
  • Upravit
1332
13.12.15 20:47

Volila bych příměs len nebo konopí, sice se musí žehlit, ale zase to není taková oběť za pohodlí a mrkla bych na to Yaro, pokud nechces pruhy a nebo pak bavlnu s vyšší gramazi, ale to bude zase deka. Měla jsem teď na 12 kilo Guslnjok a to byl opravdu hodně tenký šátek se lnem, byl na začátku hodně tuhy, ale když se zanosil, tak byl super na leto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.12.15 21:12

Nosný šátek na léto jedině s příměsí, protože nosná bavlna je prostě tlustá deka.

Dobrý je len od Yara, případně je super buret.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
13.12.15 21:16

Jako posledni jsem si nechala nocotton Nati. nosila jsem s nim do trech let, semtam v nouzi i skoroctyrletou. vic unesl jeste Didymos rybky brcalky s vlnou. ten byl teda hnusnej. ale ani tezky dite nerezal.ale na leto nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
13.12.15 21:48

Mám Yaro s buretem, je skvělý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
13.12.15 22:14

Yaro bud bavlna nebo s primesi i vlna od Yara je prijemna. Pak bych volila Konopi, len nebo hedvabi ja mam konopne natibaby a super ale i hedvabi bylo uchvatne. Nebo tekhni s repreve super nosna deka :-) a co treba nositko? Ja ted nejvice na skoro dvouletaka vyuzivam Kokon. Jeden satek jsem pujcila a dva mi tu lezi ladem delsi dobu. Nositko u nas vede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
14.12.15 22:04

@Edita2 Nosítko máme Manducu, ale synkovi nesedí. Budeme kupovat Kibi pro muže, ale já bych radši zůstala u šátku.
Vlna od Yara je jaká v létě? Mám strach, že se upečeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
15.12.15 20:32

@loja tak na leto volit spise konopi od natibaby a nebo hedvabi…hedvabni je take nosne…vlnu na leto asi ne…i v satku s repreve mi bylo v lete vedro. Nosila jsem v kokonu (ma vetraci stranu a je to bavlna a len) naprosto dokonale. V kibi mi maly rval. Ale kazde ditko je jine. Maly byl zas spokojeny v manduce. Na leto to chce. Neco tenkeho. Kdysi jsem mela vlnene natibaby a v zime suoper nicmene v lete i presto ze byl tenky tak nam bylo horko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí