Zkušenosti s výukou japonštiny v Brně

Lizzi
17.3.14 11:39

Japonština Brno

Zdravím :mavam: nemáte někdo zkušenost s výukou Japonštiny v Japonském centru v Brně? Popřípadě hodiny kaligrafie či kanji? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9785
5.11.22 17:30

Obnovuji diskuzi. Někdo zkušenost s výukou japonštiny v Brně? Ideálně pro starší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
5.11.22 17:52

Jo, tady jsou všichni brňáci a mluví Japonsky. :mrgreen: Já umím čínsky, jak se řekne rozhledna: čum sem čum tam. A také vím, jak se řekne záchod - ten ve vlaku: čur sem čur tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
5.11.22 18:00
@Kipa22 píše:
Jo, tady jsou všichni brňáci a mluví Japonsky. :mrgreen: Já umím čínsky, jak se řekne rozhledna: čum sem čum tam. A také vím, jak se řekne záchod - ten ve vlaku: čur sem čur tam.

Děkuji za přínosný komentář. Moc mi pomohl. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.22 18:19

Vyhledej Japonske centrum Brno, je tam vyuka pro deti od 12 let. To je v centru. Prostory v Cernovicich ma pak Light Point.

Ja osobne videla v JCB 15leta decka, co do toho byly zazrany a uz po roce si delaly N5 zkousku. Zkusila bych to tam.

• Citovat
  • Upravit
2400
5.11.22 19:14
@Anonymní píše:
Vyhledej Japonske centrum Brno, je tam vyuka pro deti od 12 let. To je v centru. Prostory v Cernovicich ma pak Light Point.Ja osobne videla v JCB 15leta decka, co do toho byly zazrany a uz po roce si delaly N5 zkousku. Zkusila bych to tam.

To mi teda moc zažraní nepřijdou - zvládnout po roce N5 je takové standardní, nenáročné tempo, pro lidi co moc nedají samostudiu (takže jen chodí na hodiny a neprocvičují). Znám lidi, co dali za rok N3 (což už je celkem solidní znalost se kterou se člověk s trochou dobré vůle domluví), ten N5 test je furiganou a stačí nějakých 100 znaků. :nevim: Což je fuk, mít N5 za rok je fajn i tak (ale normál), jinak Brno určitě fajn, funguje tam hodně učitelů rodilých mluvčích, japonština tam má tradici. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
5.11.22 19:36
@Jahru píše:
Obnovuji diskuzi. Někdo zkušenost s výukou japonštiny v Brně? Ideálně pro starší děti.

Doporucuji JCB v Brne, maji tam i pedagozku (rodilou Japonku), ktera e specializuje na výuku japonstiny u deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
5.11.22 19:36
@Kipa22 píše:
Jo, tady jsou všichni brňáci a mluví Japonsky. :mrgreen: Já umím čínsky, jak se řekne rozhledna: čum sem čum tam. A také vím, jak se řekne záchod - ten ve vlaku: čur sem čur tam.

A to ma byt jako vtipne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.22 19:50

@Tomie achjo :roll:, tak proste kdyz delas ve skupinkach, tak je nejake standardizovane tempo. Pokud ma nekdo po roce N3, tak asi denne sedel nad znakama a prala bych mu, aby nepolevil, pac to mel asi nasroceny na tu zkousku. Nevim teda, jak moc to ma clovek opravdu zazity. Navic tam neni speaking, coz taky snizuje vypovidaci hodnotu. Proste jsem chtela demonstrovat, ze v JCB dbaji na JLPT a dite to motivuje, dela pokroky.

• Citovat
  • Upravit
5969
5.11.22 20:15
@Wani píše:
A to ma byt jako vtipne?

Ano. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
5.11.22 22:28