Jazykový pobyt 30+

184
25.6.25 21:23

Jazykový pobyt 30+

Ahoj, nenajde se tu někdo, kdo přemýšlí o jazykovém pobytu?
Vybrala jsem nejspis sl EC Malta 30+.
Ráda bych jela na podzim na měsíc, ale nechce se mi samotné. Najde se tu nějaká parťačka? Ráda bych kvuli práci si zlepšila jazyk, ale ve dvou by to bylo lepší :).
Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.6.25 09:43

Na Maltě jsem na kurzu 30+ byla, teda jen týden, ale bylo to super. Všichni motivováni k tomu na sobě pracovat, hodiny plně diskuzi, možnost nasát různé akcenty. Našla jsem si partacku tam, dost lidí je tam samo a jsou otevření navazování i poškolnich kontaktu.
Jen nevím, kam jedeš, ja byla v San Gijanu vedle Valetty a to je party město (na Maltě je alkohol povoleny od 16 a k tomu spousta jaz. kurzu, podle toho to tam vypada), bordel ve dne v noci.
Jinak podzim je spravne, ja byla v květnu a měsíce mimo léto jsou ok.
Takže jako partacka se ti nehlásím, jen píšu svoji zkusenost.

• Citovat
  • Upravit
184
26.6.25 13:27

Díky za odpověď :).
Nejsi první, kdo mi to říká, ale bylo by to určitě pohodlnější jet s někým 😀
Ale jsem ráda, za to že píšeš, že to bylo super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.25 14:03
@Nikocka píše: Více

Podle mne nebylo. Myslím, že by to akorát zbytečně svádělo k tomu, abyste se vy dvě mezi sebou ve volném čase bavily česky a to asi není tak úplně účelem (drahého) jazykového pobytu :nevim: Jinak já si právě vyřizuji jazykový pobyt v prosinci na Filipínách, už se moc těším. Teplo, moře… určitě se mi tam bude učit líp, jak v tom hnusném zimním pražském počasí :mrgreen: Akorát tedy narozdíl od tebe se nechci zdokonalit, ale naučit od základů, jsem na jazyky dřevo :zed:

• Citovat
  • Upravit
184
26.6.25 14:19

Fuuuuha na Filipíny, tak to bude nádhera. No já taky nějak úplně nevynikam, ale chci zdokonalit alespoň to nějak „kváknu“ plus se ideálně rozmluvit, což je fakt, že se bude dít jen když pojedu sama.
No když se nikdo nenajde, tak to tak stejně dopadne 😀. Každopádně držím v prosinci palce a ať se Ti tam líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.25 14:37

Dík, i tobě samozřejmě přeji, ať se ti líbí. Malta byl původní záměr, se kterým jsem na nabídku jazykovek koukala, skočila na mne na fejsu jako ideál pro 50+ (ano, je mi padesát). Ale pak jsem narazila na ty Filipíny a okouzlilo mě nejdřív prostředí ostrova a pak jsem si i všimla, že výuka je tam v základu jeden na jednoho a k tomu doplněk malé skupiny a to mě dost uklidnilo. Protože kdykoli jsem se učila angličtinu, vždycky jsem dřív či později došla do bodu, kdy jsem přestala skupinu stíhat a v hlavě měla mlhu. Ovšem při výuce jeden na jednoho si tu mlhu nebudu moct dovolit, protože budu muset být neustále ve střehu :mrgreen: Akorát tedy vzhledem k geopolitické situaci (Izrael X Írán) doufám, že to celé klapne. Naposledy jsem četla výstrahu, aby lety přes Dubaj sice zatím v pohodě, ale je potřeba hlídat aktuální situaci, kdyby tam došlo k většímu uzavření vzdušného prostoru… No co, prosinec je ještě daleko :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10
20.8.25 14:28

Ahoj, ja ti taky muzu jen doporucit jet sama. Byla jsem v cizine vickrat a vzdycky jsem si to nesmirne uzila a nikdy jsem se tam necitila sama. Naopak jsem poznala lidi z celeho sveta, ktere bych jinak nepotkala. O vyraznem zlepseni v jazyce ani nemluvim. Taky uvazuju, ze bych zas nekam vyjela (ale anglictinu uz mam slusnou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze