Jbimbi bodýčka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.6.24 16:38

Jbimbi bodýčka

Ahoj holky, máte někdo zkušenost s těmahle bodýčkama? edit admin: reklama, uživatel upozorněn
Cena je teda vyšší, ale líbí se mi, ta myšlenka, že je to na dlouho, ale těžko říct, zda se tomu dá věřit :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75932
5.6.24 16:42

Nedá se tomu věřit, už jsi nahlášena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3009
5.6.24 16:44

Ne, ale máme zkušenost s bezdůvodně anonymními uživateli co sem cpou reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.24 16:47

@Kryptozoo ježiš to vůbec, omlouvám se, to jsem nevěděla, že něco takového se řeší :zed:
Jen mě zajímal názor a nevěděla jsem, že nesmím anonymně

• Citovat
  • Upravit
6406
5.6.24 16:50

Ahoj, já jsem koupila dvě, určitě to bude fajn pro menší dítě, které už drží teplotu (mají jen krátké rukávy). Dávám 9 měsíční a natáhne se do délky pěkně. Ale na šířku je hodně úzké. Ani tak při nošení, to se vytvaruje, ale hrozně blbě se to obléká. Na ty první měsíce ale asi fajn, já dám nějaké k babičce, protože co tam mám klasická body, tak z nich vždycky do příští návštěvy vyroste :D zkrátka - koupila jsem dvě a u toho zůstaneme. Vyhovuje nám spíš volnější lindex, lépe se obléká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
5.6.24 18:13

Koukla jsem, a pokud mají jen variantu s krátkým rukávem, přijde mi to poměrně hloupý koncept. Cca roka jsem dávala jen dlouhý rukáv (slabounké bodýčko / overal), krátký vyloženě v tropech. Takže využitelnost 00 prd. Navíc do 3 let, hmm, období blitek, příkrmů, hrátek v bahně atd. atd., tj. kolikrát převlékání několikrát denně. Za mě drahý nesmysl. Lépe mít x bodýček s dlouhým a pár s krátkým rukávem, dostatečné množství dle potřeby. Navíc kolem druhého roku se zkouší nočník a bodýčka už jsou na to dost nepraktická, a zase, když už, tak bych využila dlouhý rukáv v chladnějším období, v teple už bych většímu dítěti dala obyč. tričko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75932
5.6.24 21:08

@admin - reklama nahlášena v 16.42 a ve 21.08 je stále zde :cert: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
5.6.24 21:09

@Lojzísek no vidíš a my od jara dáváme už druhému podzimnímu miminku krátký rukáv, overaly jen na spaní bez body nebo v zimě byl plyšový…od té doby, co má ruce furt v puse, tak je to ideální, nemá poslintane rukávy a zamazané od jídla…

• Citovat
  • Upravit
6406
5.6.24 21:38
@Kocicka1987 píše: Více

Taky už cca 2 měsíce nedávám dlouhý rukáv. Máme doma teplo a malá byla zpocená, hlavně jak začala lézt. Na ven jí kdyžtak dám svetřík. Jako ty bodýčka mají něco do sebe, je to příjemný materiál a zatím se mi z toho všechno vypralo (mám v korálové barvě). Kdyby nebyly tak úzký, pořídila bych jich asi víc. Ale fakt na to větší dítě už to jde ztuha přes hlavu. Já jsem to chtěla právě zkusit, že bychom těch bodýček pak nemuseli mít tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
5.6.24 21:45
@Kocicka1987 píše: Více

Já je nevyužila skoro vůbec, tohle má každý jinak ;-)
I tak bych měla raději 10 bavlněných za normální peníz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
5.6.24 21:48

Mám jedno a je to strašně úzký, oblika se to špatně. A mám zmrzlé dítě, takže krátký rukáv moc nevyužíváme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.24 07:33

Děkuji moc za zkušenost nebo názor :oops: Dospěla jsem k tomu, že lepší bude kupovat obyč bodýčka než toto, asi by mi bylo líto kdyby to malý zničil za ty peníze :lol: Myslela jsem si právě, že bych nemusela kupovat pořád větší a větší velikosti, ale jestli je úzký tak na větší dítě nic moc teda :zed:

• Citovat
  • Upravit
6895
6.6.24 10:34
@Anonymní píše: Více

Mám ráda kvalitu a jsem i trochu šetřílek (méně je více), ale zrovna u bodýček bych toto neocenila. Hodně jsem to ale využívala u kalhot s vysokým pasem, které vydržely i 3 velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat