Jde postavit i pračka nad sušičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
21.12.14 16:48

@Meha Jj, to bude ono. Jen jsem chtěla říct, že se to vlastně ani v jednom případě nestaví přímo na sebe. Je to tak, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.12.14 16:49
@Petule030 píše:
@Meha Jo jo :) Ale chápu vás. Já sušičku používám jen vyjímečně, když potřebuju něco narychlo usušit. Pokud sušičku používáte po každém praní na vše, tak to potom chápu ;) Já si prádlo raději hezky pověsím, abych to pak nemusela žehlit :dance: :palec:

Nestraš, já chci sušičku právě proto, abych žehlit nemusela! 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
21.12.14 16:50

Koukala bych po kondenzacni susicce s tepelným cerpalem, nějakou chvilku už mam Bosh a jsem maximálně spokojena. Mam ji jen tak postavenou na pracce, jen jsem na pravou dala protiskluzovou podložku a občas zapinam oboje najednou a v pohodě to funguje a stojí na svém miste
Edit: Od ty doby, co mam susicku, tak nezehlim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
21.12.14 16:52
@lovesmile píše:
Nestraš, já chci sušičku právě proto, abych žehlit nemusela! 8o :mrgreen:

Aha :D Když prádlo protřepneš a hezky pověsíš mokré, tak se ti taky vyrovná. Alese sušičkou to budeš mít rychlejší. Jak jsem psala, já si suším věci jen málokdy, takže s velkým množstvím zkušenost nemám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.12.14 16:54

@lovesmile Neleží to jakoby přímo na sobě, protože je tam ten mezikus, což je vlastně kus plastu, ten je přidělaný přímo k pračce a na tom mezikusu stojí sušička.
Snad je to k pochopení ;).

• Citovat
  • Upravit
Meha
21.12.14 16:54
@lovesmile píše:
Nestraš, já chci sušičku právě proto, abych žehlit nemusela! 8o :mrgreen:

Ano, funguje to, neboj :).

• Citovat
  • Upravit
101851
21.12.14 17:03
@lovesmile píše:
@Meha Jj, to bude ono. Jen jsem chtěla říct, že se to vlastně ani v jednom případě nestaví přímo na sebe. Je to tak, že?

No, jak se to vezme, ten mezikus je přímo na pračce a na tom mezikusu stojí sušička, takže technicky ta sušička stojí na pračce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.12.14 17:03

@Meha Jo, už to chápu. Díky za vysvětlení a za uklidnění, že to fakčí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.12.14 17:06

@lovesmile Sušička je náš nejdražší spotřebič, ale pro mě jednoznačně užitečný, takže určitě do toho jdi ;).

• Citovat
  • Upravit
135
21.12.14 17:14

Spíš postavit sušičku na pračku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.12.14 17:17
@Xhelka píše:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
101851
21.12.14 17:19
@Xhelka píše:

Což v případě 60 cm hluboké sušičky půjde na 45cm hlubokou pračku dost blbě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
21.12.14 17:53

Já mám pračku taky užší než sušičku a stojí to na sobě. Koupila jsem sušičku stejné značky jako pračku a k tomu i mezikus, který byl na můj typ pračky i sušičky přímo určen. Takže i když je tam rozdíl víc než 10cm, tak je to jedno, díky tomu mezikusu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí