Jde postavit i pračka nad sušičku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Meha Jj, to bude ono. Jen jsem chtěla říct, že se to vlastně ani v jednom případě nestaví přímo na sebe. Je to tak, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petule030 píše:
@Meha Jo joAle chápu vás. Já sušičku používám jen vyjímečně, když potřebuju něco narychlo usušit. Pokud sušičku používáte po každém praní na vše, tak to potom chápu
Já si prádlo raději hezky pověsím, abych to pak nemusela žehlit
![]()
Nestraš, já chci sušičku právě proto, abych žehlit nemusela!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukala bych po kondenzacni susicce s tepelným cerpalem, nějakou chvilku už mam Bosh a jsem maximálně spokojena. Mam ji jen tak postavenou na pracce, jen jsem na pravou dala protiskluzovou podložku a občas zapinam oboje najednou a v pohodě to funguje a stojí na svém miste
Edit: Od ty doby, co mam susicku, tak nezehlim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lovesmile píše:
Nestraš, já chci sušičku právě proto, abych žehlit nemusela!![]()
Aha
Když prádlo protřepneš a hezky pověsíš mokré, tak se ti taky vyrovná. Alese sušičkou to budeš mít rychlejší. Jak jsem psala, já si suším věci jen málokdy, takže s velkým množstvím zkušenost nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lovesmile Neleží to jakoby přímo na sobě, protože je tam ten mezikus, což je vlastně kus plastu, ten je přidělaný přímo k pračce a na tom mezikusu stojí sušička.
Snad je to k pochopení
.
- Citovat
- Upravit
@lovesmile píše:
Nestraš, já chci sušičku právě proto, abych žehlit nemusela!![]()
Ano, funguje to, neboj
.
- Citovat
- Upravit
@lovesmile píše:
@Meha Jj, to bude ono. Jen jsem chtěla říct, že se to vlastně ani v jednom případě nestaví přímo na sebe. Je to tak, že?
No, jak se to vezme, ten mezikus je přímo na pračce a na tom mezikusu stojí sušička, takže technicky ta sušička stojí na pračce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meha Jo, už to chápu. Díky za vysvětlení a za uklidnění, že to fakčí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lovesmile Sušička je náš nejdražší spotřebič, ale pro mě jednoznačně užitečný, takže určitě do toho jdi
.
- Citovat
- Upravit
@Xhelka píše:
Spíš postavit sušičku na pračku
Což v případě 60 cm hluboké sušičky půjde na 45cm hlubokou pračku dost blbě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám pračku taky užší než sušičku a stojí to na sobě. Koupila jsem sušičku stejné značky jako pračku a k tomu i mezikus, který byl na můj typ pračky i sušičky přímo určen. Takže i když je tam rozdíl víc než 10cm, tak je to jedno, díky tomu mezikusu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit