Jde postavit i pračka nad sušičku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@amy80 Trochu bych měla obavu, zda to ta sušička unese, ona je přeci jen ta pračka mrcha těžká… a jinak stejná značka se doporučuje kvůli těm spojovacím mezikusům a to je u tebe stejně pasé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracka je mnohem tezsi nez susicka. Susicka nemusi stat na pracce primo, muze stat ns nejake polici.
Nemyslim, ze je to dobry napad davat pracku nahoru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amy80 kamarádi to tak mají, jen nevím, jak čistí filtr v pračce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mlsalkaM Tak ten většinou bývá dole, ne, tak se alespoň nemusí ohýbat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 jo to jo, ale teče z toho voda, což by se mi nelíbilo
že to teče na tu sušičku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedá, pračka je mnohem mnohem těžší a víc se při praní hýbe. Neriskovala bych to tedy v žádném případě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mate pravdu, jak je tezka susicka nevim protoze jsem jeste zadnou nemela, ale dava to logiku, ze pracka bude o dost tezsi…
Dekuju.
- Citovat
- Upravit
@amy80 Ale pokud jinde nemáš místo, tak bych uvažovala o nějaké bytelné skřínce, no spíš podstavci, na který by se postavila ta sušička a pak by nevadilo, že je dole jen 45cm hluboká pračka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amy80 Ale zase sušičku vůbec nemusíš mít v koupelně. Stačí tam, kde je zásuvka. Já ji mám v komoře a mám vylévací zásobník na vodu. Vylévám po každém cca 3-4 sušení, stejně jdu vysypat filtr, takže mi to nijak nevadí. A pohodička. Aspoň mám na sušičce místo, kde si mohu skládat prádlo
Příspěvek upraven 21.12.14 v 15:44
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem si schválně našla na netu nějakej set pračky a sušičky a pračka váží 75 kg a sušička 56. A pračka, když se naplní vodou, bude ještě o dost těžší, takže bych to určitě neriskovala. I když teda ta užší pračka bude o něco lehčí, ale stejně.
Já mám zase v koupelně krásnej výklenek na pračku, klidně bych na něj mohla postavit i sušičku, ale zásuvka i vývod vody je za pračkou, takže smůla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vim ze se bezne dava susicka na pracku, ale jde to i naopak?
Potrebuji to proto, ze mam pracku 45cm, ale susicku chci 60cm… Takze by na te pracce asi stat nemohla…
A jeste jeden dotaz - doporucuje se mit oboji od stejne znacky, jak to vidite vy, je to opravdu nutne, nebo je to jen lobby vyrobcu?
Dekuju za vsechny nazory