Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, jsem nová snažilka a už si dneska připadám jako blázen. Ms mám nepravidelnou, byla jsem na začátku měsíce u dr, ta mi píchla vyvolávačku na ms abych si jí odbyla před svatbou. Jenže než ms přišla začali jsme se snažit, takže 5. byla injekce, 11. sexík a 12. ráno na mě čekala ms. 16. jsem si dělala test a byly //, dnes ráno jsem si ho šla dělat znovu, zase // (přišla mi tentokrát slabší) ale zjistila jsem, že jsem v noci začala krvácet. Šla jsem na gyndu, tam a mě koukali jako na blázna proč si testy dělám když jsem měla ms, tak jsem jim řikala že jsme se začali snažit - zatím bez BT, hlenu, hledání ovulky atp. Na ultrazvuku nic nebylo (není na to zatím brzy aby dr něco viděl?) Vzali mi krev a zítra si mám zavolat. Je možnost že jsem těhotná? Přikládám fotku testů, ty // tam prostě vidím ![]()
@alfonska20 promiň, ale já tam nic nevidím
ono na fotkách to bývá i hůř vidět, ale..
Může to být tehu, nemusí.. Může to být i biochemické, které odejde s krvácením
Myslím, že ti tu žádná víc nepovíme
Příspěvek upraven 22.08.13 v 14:33
Holky tak jestli tam nic nevidíte tak jste slepé. Může a nemusí to být, je to hodně slaboučký, ale to je většinou na začátku vždy.
@Syringa píše:
Já teda vidím ducha, v polovině mezi kontrolní čárkou a tím černým. @alfonska20 to myslíš?
Zkusí zítra znovu, zda bude silnější.
A byla ta druhá čárka v limitu? jako něco tam, ale jestli se to ukázalo až po limitu, tak je to nega.
Ja tam taky vidim, a ja menstruovala 2.mesice a tehu jsem byla.tak klid, at si koukaj jak chtej!!
Možná tam teda něco je, jde to špatně vidět na těch fotkách..Já to teda měla taky slabounký, ale šlo to vidět mnohem líp..Udělat další