Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já jsem to třeba měla 4 dny, jenže mě normálně bolelo břicho, jako normálně. Akorát jsem neměla klasicky červenou menstruaci, ale něco jako silnější hnědé špinění. Vůbec by mě nenapadlo, že jsem v tom. Test jsem si udělala náhodou, měla jsem jít na rengeny. Ještě, že jsem to udělala:)
Test stojí pár kaček, tak si ho udělej a budeš chytřejší. Ty příznaky mohou být taky sugescí, jestli si hodně přeješ otěhotnět, psychika dokáže leccos, znám
.
Jo děkuju. Ja se už uplně bojim, myslím si že si to vsugeruju, ale toto je prvně, a hlavně před tím jsem měla přizńaky těhu všechny a těhu to nebylo, tak si řikam co když je to ted když skoro pravě tehu přiznaky nemam spíš jen na ms
. Zitra udelam testik, ale vidím to bez nadějně.(zdalo se mi o nadhernem vlasatem mimičku)
@Samamama Akorat to píšu že to bude zase vsuge
.test par kaček ale co jsem už utratila za testy ani nemluvím ![]()
@panenka87 Jasně dám
..Už jen nevim kam pujdu do lekarny, připadám si jak cvok
![]()
@Anonymní píše:
@panenka87 Jasně dám..Už jen nevim kam pujdu do lekarny, připadám si jak cvok
![]()
Držím moc palce ať tam sou //
ten růžová výtok sem taky měla a byla sem těhu ![]()
@Anonymní píše:
![]()
Hihi, to znám, já už do naší lékárny vůbec nemůžu
Posledně mi ho lékárnice poplivala pro štěstí a stejně houvno.. Tak držím palce ![]()
Kdyžtak mají testy i v supermarketu (Globus, Hypernova), tam si tě nikdo nebude pamatovat, ale mají jen ty méně citlivé (25IU).
@Anonymní píše:
![]()
Ahoj, musím se smát, já už taky nevím kam bych chodila pro testy, bo u nás jsou tři lékárny a už si asi musí ťukat na hlavu, ale dnes jsem byla asi úspěšná a mám dušíka, držím palce
Ahojte mamičky
..Chtěla jsem se zeptat zda je zbytečně dělat test.MS jsem dostala o 8 dní déle, ms trvala 2,5 dnes (divná akorat)přišla bez přiznaky bez bolesti.po té divné ms test nega, ALE, ted mě lehce bolí prsa, a citim si jinak(divně)jinak žadne extra přiznaky než trochu ty prsa, a zada jako při ms. Četla jsem jak mamky měli po ms test až díl, ale nechci jančit, hlavně zazrakum neveřím. co myslite?(omlouvam se za chybi píšu z mob)