Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak na to, že nechceš dítě, docela riskuješ.. čistě na chlapovi bych to rozhodně nenechávala! pro ten postinor mazala a taky si nechat napsat antikoncepci,
pokud máš zdravotní důvod - tak mu z lásky věnovat aspoň pořádnou zásobu latexu.. ![]()
Máš nechráněný styk můžeš být těhotná. Jestli dítě nechceš tak se chraň.
Ještě jsem ochotná věřit tomu, že nechceš dítě a přesto se nechráníš a dokonce to necháváš na partnerovi, který dítě chce. Ale že bys nepoznala, jestli se udělal, to se mi nezdá. A mimochodem, otěhotnět můžeš, i když si pozor dává. Takto jsem k dítěti přišla nejen já, ale i mnoho dalších párů, které věřili, že to mají pod kontrolou ![]()
@Anonymní píše: Více
To jsi dobrý střelec
Kamarádka to taky nechala na chlapovi a ejhle, jeho Dávám si pozor jde v září do školy ![]()
Tak jsi úplně hloupá no. Ty budeš řešit nechtěný těhotenství ne on.
Milá zlatá, ty dítě nechceš, on dítě chce. A ochranu necháváš na něm? Ty jsi buď trol a nebo nejsi úplně inteligenčně vybavená… ![]()
A? To už jsi nám řekla. Jestli dítě nechceš ty, tak se chraň ty.
Ahoj, měla jsem nechráněný styk v 12dc, bohužel jsem nepoznala, zda si přítel dal pozor, který má si dávat🙏, v noci sem už ležela a vstala až ráno a cestou na toaletu ze mě vyteklo něco jakoby už voda… A docela dost, že to bylo po zemi kapky, je možné že by to po tolika hodinách až sem vstala vyteklo… Přítel docela po dítěti touží já dítě už mám. Je možný, že by to vyteklo až sem vstala ráno… Díky, nevím zda nejít pro postinor radši