Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pokud u sousedky behaji stenice pres den, musi je mit extremne premnozeny, toho se nezbavis, kdyz budes strikat jen tvuj byt, musi se vystrikat celej barak, nebo minimalne sousedka a sousedne byt.
Ano, ten treti obrazek je stenice.
Stenice ma nevim kolik presne, tusim 6 vyvojovych stadii, male stenice jsou krpate, nejde vyskyt hodnotit podle delky dospele stenice, plus stenice meni barvu a velikost po napiti, kolik krve v sobe ma.
Sousedka vas ohrozuje, bych to urychlene na tvem miste resila se spravcem domu a se sousedy, kdyz se vam to rozleze do stupacek, zbavite se toho tezko, reste to cim driv, neodkladejte to.
Stenice vychazi v noci, nevidite je, pokud je vidite, jsou premnozene a zbavit se toho jde extremne tezko.
My meli stenice, ja nevidela jedinou, nic, i kdyz jsem je vsude hledala, ani v posteli nic. Az jsem jednou nasla zvleceny skelet, to byl dukaz pro deratizera, ze mame stenice.
@My Melody píše: Více
To bylo předtím s tou paní sousedkou, bydlela jsem přímo naproti nic na patře.
Já se odstěhovala po preventivním postřiku a ona závistivá paní chtěla taky výměnu bytu, což se stalo jen pár dní po druhém postřiku. Ja jsem je v minulém bytě neměla.
Teď bydlí vedle ve vchodě.
A nyní nademnou sousedi je měli, já našla tu jednu přes den.Bud třepali z okna něco a nebo jich mají mnoho. Stoupacky mám zaděláne i ty průchody v šachtě.
Bohužel větrat musím a dveře od bytu taky otevírat.
Já se bojím zítřka kdy se možná dozvím zda je někdo má nebo či snad budou tvrdit že nic nemají ale budou mít.
Oni před těmi 4 měsíci nikomu nic nehlásili jen já tu jednu na okně takže bůhví zda vyprali oblečení na 60°.
Podle mě na to kašlou. Takže pochybuji že se toho zbavíme, rodina chce abych se po postriku odstěhovala jenže já se bojím abych si je s chodby nepřenesla do nového bytu.
Ale i tak moc děkuji za odpověď
Minule nic nenašel ale i tak se bojím.
Ony potvory vydrží nepít krev i rok.
Radši řeším vše včas než abych měla větší problémy. A je mi jedno že mě okolí má za hysterku. ![]()
@Chaby
Děkuji, bohužel jen u mě proběhl postřik ptz sousedi nebyli vůbec doma
@Anonymní píše: Více
Podle jedné fotky to štěnice je. Je napůl průhledná a už má v sobě krev. Nechci vás děsit ale díky sousedům jsem je měla také. Sousedi museli zaplatit deratizaci v 6 bytech a jeden byl za 7000,–. Ale jsem rád, že zvolili tu firmu, už se neobjevili. Jen je hrozné v tom bytě spát po vystříkání.
@1010 píše: Více
Buďte v klidu deratizator pozná odkud jdou. A bohužel to tak bude, že kdo jich má nejvíc má je nejdéle. Sousedi neměli na výběr, byl proti nim celý barák a dokud to nezaplatili nedali jsme pokoj. Chápu, že o nich nemusí někdo vědět, ale jim lezly přes den úplně všude. A kdyz se zvedli jejich matrace 😱 Tak jich byli snad tisíce.
Také bych zadavatele dotazu upozornila na deratizeta a deratizeta… Nějaké firmy chtějí okolo 2-3 tisíc, ale toho se nezbavite. Opravdu zvolte profi firmu a procitejte si také recenze aby vás zbavili opravdu všech a ve všech stádiích.
Držím palce.
Odpověď všem co jste psali.
On nás být vystříkal ale je to zbytečně kfyz v okolních bytech nikdo neotevíral.
Mám malé dítě takže jsme bohužel doma nespala. pokud jeden soused nezdržuje pokyny pána tak je postrik zbytečný.
Navíc mi tvrdil že se do vedlejšího bytu štěnice nedostane když tam je vedle na s výtah.
Sousedka je slepá takže téžko bude vědět zda ji doma něco leze a to co řekl je k
Je kravina.
Navíc město platí postřik ne já.
Já bych si nemohla dovolit, dcera má něco pres rok.
Každý večer vytírám takže bych si těch sviní všimla.
I tak děkuji moc všem za odpovědi.
Mám z to chuti těm sousedům nahoře něco hezkého říct ale to nepomuze
@jasmine81 píše: Více
Co kdyby sousedi neměli na postřiky peníze, zvlášť na 7 bytů, není jejich povinnost mít našetřené peníze, myslela jsem, že se to platí z fondu oprav.
Ostrava a dál se nechci zmiňovat.
Je mi líto lidi když se jim zatají že v bytě kde chtějí bydlet byli štěnice