Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Za mě je to bohužel štěnice, také jsme je měli doma. Já jí v těch tvých obrazcich vidím. Hodně štěstí. Zbavit se jich není jednoduché ![]()
@Anonymní píše: Více
Ja právě také jen si nejsem jistá.
Kdysi před 15 lety jsme je měli v posteli. Postřik a dýmovnice poté pomohli.Dva roky jsem tam dále bydlela odcházela jen s oblečením, později jsem bydlela u prarodičů. Ale tady je stim pořád problém.
Děkuji moc. Já zase v noci hlídkují.
Štěnice ale za bílého dne nikde nelozí. Jsou to tvorove, co vylézají za tmy. Proto ke těžké je odhalit v počátku. Takze kdo vi, co ta bývalá sousedka doma mela.
Jinak přeji hodně štěstí při zbavování.
@Mochomurka83
Zvláštní, že minulé mi lezla po okně ve dne viz foto. I ta velmi milá sousedka je opravdu měla a ve dne jí lezly po bytě. Měla jich tam spousty.
To je ale nesmysl. Nahlásit na svj, deratizovat se musí celý dům najednou. Jinak to nemá smysl.
@Janli
No právě minule stříkali jen nás a pod námi a nad námi jinak nic víc.
![]()
@Janli píše: Více
Celý dům se dělat nemusí, stačí případně byt nad, pod, vedle.
Nicméně štěnice nelozí ve dne.
Napadají mě - štěnice ptačí?
Nemáte náhodou na oknech holuby, hnízda vlaštovek atd?
A základní dotaz - jste poštípaní? Štenice potřebují krev, tzn. v noci chodí sát, aby měli z čeho žít. Jinak jsou světloplaché.
Timpadem pan co předtím říkal že to štěnice domácí se spletl.
Občas nějací ptáci na střeše jsou ale nevím zda tam mají hnízda.
Já postipaná nejsem ale dcera byla.
To je právě blbost, protože nikdo neví, kam už se štěnice stihly rozšířit. Pak se nedivte, že se toho nemůžete zbavit.
Ale lezou i za dne, je to v pripade, ze jsou uz silene premnozeny, to jsem cetla na strance zabyvajici se tim tematem, ale uz nevim kde, jen mi to utkvelo v pameti…
@Kacatko1986
No já radši ani nechci vědět kde jsou. Beztak pod podlahou atd ![]()
Podle mě jsou v celém domě a dalších vedle nás ptz není možné aby se pořád objevovali.
@stinga
Ta paní možná bude v pohodě. Či já můžu za to, že mám tak milé sousedy a neměli tu odvahu varovat sousedy vedle sebe na patře.
Mě stačilo jak v předešlém bydlení sousedka říkala že ji to leze za bílého dne po zdech
Vyhodila ptz mám paniku z brouků.