Je toto kuří oko?

54
12.5.23 12:07

Je toto kuří oko?

Ahojte nejsem si jistá ale myslíte že je to kuří oko? Našel mi to manžel při masáži takže mně to nebolí ani jsem o tom nevěděla… Kam se s tím chodí? K obvoďákovi? Na pedikůru? Nebo to zmizí samo časem? Ještě podotknu že jsem ve 32tt

Foto dodáno :D to pod malíčkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
646
12.5.23 12:29

Buď na pedikúru nebo si kup v lékárně Colodium forte a kapej, to zabírá skvěle. Ale z fotky nejde poznat jestli to kuří oko vůbec je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
12.5.23 12:32
@JanaJohnova píše:
Ahojte nejsem si jistá ale myslíte že je to kuří oko? Našel mi to manžel při masáži takže mně to nebolí ani jsem o tom nevěděla… Kam se s tím chodí? K obvoďákovi? Na pedikůru? Nebo to zmizí samo časem? Ještě podotknu že jsem ve 32ttFoto dodáno :D to pod malíčkem

Spíš na kožní. Jestli to není třeba bradavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
12.5.23 12:51

Může to být klidně bradavice :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53518
12.5.23 12:57

S kožními problémy na kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2274
12.5.23 13:34

Byslím že bradavice, virového původu, je to infekční. Třeba vymrazit na kožním, dokud to není moc rozrostlé. Pak se toho blbě zbavuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
12.5.23 13:48

Za me je to od pohledu bradavice a ne kuri oko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24721
12.5.23 18:14

Bradavice, na kožní. Kuří oko má uprostřed opravdu jako oko (kolečko) a nebývá vypouklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
12.5.23 19:37

Určitě bych nechodila na kožní, koupila bych si pero na bradavice v lékárně - zabírají dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24721
12.5.23 19:54
@vverru píše:
Určitě bych nechodila na kožní, koupila bych si pero na bradavice v lékárně - zabírají dobře.

Nebo tak. S tím teda zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
13.5.23 11:37

Tyjo lidi, vážně je třeba kvůli každé prvotině hnát k doktorovi? 8o Nevím, kde bych na to brala čas…
Koupila bych si v lékárně přípravek na bradavice, pokud by to nezabralo, tak pedikúra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24721
13.5.23 19:47
@Milly2 píše:
Tyjo lidi, vážně je třeba kvůli každé prvotině hnát k doktorovi? 8o Nevím, kde bych na to brala čas…
Koupila bych si v lékárně přípravek na bradavice, pokud by to nezabralo, tak pedikúra :nevim:

No ono záleží taky na tom, jaká a kde ta bradavice je. Měla jsem ve třídě žáčka, kterému to taky pořád léčili doma, pak u kamarádky pedikérky, pořád se mu to vracelo, bolelo, hnisalo, mokvalo, až skončil pod narkózou na chirurgii a 14 dní se na nohu nepostavil. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5380
13.5.23 20:35

Bradavice. Zabírá mléko z pampelišky. Jinak pampeliška nebo dříve smetánka lékařská prý není vhodná při těhotenství a kojení. Na Tvém místě bych pockala, ono s tím „rozlezanim“ bradavic to není tak horké. Jde spíš o imunitní a psychickou záležitost. Někdy se jich může objevit víc, pak treba zase zmizí - zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí