Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojte nejsem si jistá ale myslíte že je to kuří oko? Našel mi to manžel při masáži takže mně to nebolí ani jsem o tom nevěděla… Kam se s tím chodí? K obvoďákovi? Na pedikůru? Nebo to zmizí samo časem? Ještě podotknu že jsem ve 32tt
Foto dodáno
to pod malíčkem
Buď na pedikúru nebo si kup v lékárně Colodium forte a kapej, to zabírá skvěle. Ale z fotky nejde poznat jestli to kuří oko vůbec je.
@JanaJohnova píše:
Ahojte nejsem si jistá ale myslíte že je to kuří oko? Našel mi to manžel při masáži takže mně to nebolí ani jsem o tom nevěděla… Kam se s tím chodí? K obvoďákovi? Na pedikůru? Nebo to zmizí samo časem? Ještě podotknu že jsem ve 32ttFoto dodánoto pod malíčkem
Spíš na kožní. Jestli to není třeba bradavice.
Byslím že bradavice, virového původu, je to infekční. Třeba vymrazit na kožním, dokud to není moc rozrostlé. Pak se toho blbě zbavuje.
Bradavice, na kožní. Kuří oko má uprostřed opravdu jako oko (kolečko) a nebývá vypouklé.
Určitě bych nechodila na kožní, koupila bych si pero na bradavice v lékárně - zabírají dobře.
@vverru píše:
Určitě bych nechodila na kožní, koupila bych si pero na bradavice v lékárně - zabírají dobře.
Nebo tak. S tím teda zkušenost nemám.
Tyjo lidi, vážně je třeba kvůli každé prvotině hnát k doktorovi?
Nevím, kde bych na to brala čas…
Koupila bych si v lékárně přípravek na bradavice, pokud by to nezabralo, tak pedikúra ![]()
@Milly2 píše:
Tyjo lidi, vážně je třeba kvůli každé prvotině hnát k doktorovi?Nevím, kde bych na to brala čas…
Koupila bych si v lékárně přípravek na bradavice, pokud by to nezabralo, tak pedikúra
No ono záleží taky na tom, jaká a kde ta bradavice je. Měla jsem ve třídě žáčka, kterému to taky pořád léčili doma, pak u kamarádky pedikérky, pořád se mu to vracelo, bolelo, hnisalo, mokvalo, až skončil pod narkózou na chirurgii a 14 dní se na nohu nepostavil. ![]()
Bradavice. Zabírá mléko z pampelišky. Jinak pampeliška nebo dříve smetánka lékařská prý není vhodná při těhotenství a kojení. Na Tvém místě bych pockala, ono s tím „rozlezanim“ bradavic to není tak horké. Jde spíš o imunitní a psychickou záležitost. Někdy se jich může objevit víc, pak treba zase zmizí - zkušenost.