Je tu někdo od Kooperativy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Je tu někdo od Kooperativy?
Ahoj holky,pracujete některá v Kooperativě?Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
chci se zeptat,zda nám na pobočce zdělí,zda zakoupený ojetý vůz byl někdy bouraný a popřípadě jak moc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já pracovala jako likvidátorka pojistných událostí - ale ze životního a úrazového pojištění. Na přepážce jsem nikdy nepracovala…nicméně podle zkušeností bych na podání informací tohoto druhu nespoléhala. Sice by se info týkalo vozidla, které je aktuálně ve vašem vlastnictví, ale požadovanou informaci by museli čerpat z pojistné smlouvy (případně pojistné události) jiného klienta. A to už by bylo neoprávněné…
- Citovat
- Upravit
Podle mě se toto zjistit přes pojišťovnu nedá. Nezdá se mi, že byl nějaký centrální registr a proto si myslím, že nehodu mohla řešit jiná pojišťovna a tato to ani neví. Mamka v Koo také pár let pracovala a o takovéto službě nikdy nemluvila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jak jinak bych mohla zjistit,jak moc bylo auto bourané?Co když bylo třeba zrušené hodně a nám někdo řekne že jen lehce ťuklé?To jako můžeme jezdit ve vraku a nikdo nám to neřekne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leda dobrý mechanik, která auto proleze od střechy po výfuk a bude hledat zohýbané plechy, špatně nalakované atd. Když jsem kupovali auto tak jsem časem taky poznávala, které auto bylo ťuklé a které ne a které bylo hodně bourané. Ty díly už nikdy nesedí tak jak mají a barvy taky už nikdy nejsou úplně stejné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A je pravda, že bourané auto dělá problémy, naše bylo bouchlé na pravém boku a zatéká nám do žlábku u kufru a v zimě to přimrzá. Jinak to naštěstí nevadí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nám při vstupní prohlídce do pojištění - ne teda u Kooperativy, ale u jiné technik zjistil, jak bylo bourané nějakou zkoušečkou laku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit