Jeden den před MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10923
5.5.21 19:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky, testovala jsem se teď, tzn. den před očekávanou MS. Vidím tam náznak ducha, nebo je to moje fantasmagorie? :D

Zkus ještě kromě návstevy gynekologa i oční. 8o.. tohle uz neni zadnej naznak ducha, normalni slaba carka, kterou vidi kazdej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
5.5.21 20:57
@Anonymní píše:
@Rejže.kl Smrtelně :D Nechci být za tupce, ale testuju se tak podruhé v životě a poprvé teda doufám v pozitivní výsledek ;)

A zkoušela jsi si přečíst příbalový leták?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.21 21:09

@Rejže.kl To si myslím, že ještě docela zvládám, ale zkusím na tom zapracovat :srdce: Zato poznat krávu jak zvon na kilometr daleko, to mi jde ještě stále nejlíp :) Hezký večer přeju

• Citovat
  • Upravit
178
5.5.21 22:14
@Anonymní píše:
@Rejže.kl To si myslím, že ještě docela zvládám, ale zkusím na tom zapracovat :srdce: Zato poznat krávu jak zvon na kilometr daleko, to mi jde ještě stále nejlíp :) Hezký večer přeju

No tak to shrneme. Kráva tu budeš asi ty, neber to jako nějakou nadávku, evidentně jsme se tak začaly oslovovat tak to beru. A jestliže zvládáš příbalový leták, tak asi víš kdy máš testovat a z jaky moči máš testovat.
Pro určité skupinky žen, se tam dokonce vyskytuje i obrázek, s dovolením přikládám. Zbytek už si na tom obrázku snad najdeš, protože to evidentně zvládáš :srdce: Pokud ti vadí blbe odpovědi, neptej se na blbé otázky a neurazej tady :srdce: pro hlupáka každý hloupý, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí