Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já měla takovéhle dvě čárky čtyři dny před MS. MS nedorazila a ze dvou čárek je dvouapůlroční chlapeček
Ale stát se může cokoliv ![]()
Já bych tam těch čárek na ty testy dala víc, aby bylo víc možností pochybovat
i když je to uplně jasné
@Anonymní píše:
Dobrý den holky.
Mám jeden den před MS. A vyšel mi takto test. Myslíte ze dostanu ještě MS nebo už je to těhotenství?
Jasné 2 čárky. Jsi těhotná.
@pikola píše:
Já bych tam těch čárek na ty testy dala víc, aby bylo víc možností pochybovati když je to uplně jasné
Pro pochybovačky nejlépe nápis gratulujeme, jste těhotná.
Já jsem taky měla takový test dva dny před MS. A bylo to biochemicke. Takže jistotu ti nikdo nikdy nedá. Drzim palce
@skorotehotna píše:
Já jsem taky měla takový test dva dny před MS. A bylo to biochemicke. Takže jistotu ti nikdo nikdy nedá. Drzim palce
A kdy přišla MS ?
Ahoj holky, testovala jsem se teď, tzn. den před očekávanou MS. Vidím tam náznak ducha, nebo je to moje fantasmagorie? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, testovala jsem se teď, tzn. den před očekávanou MS. Vidím tam náznak ducha, nebo je to moje fantasmagorie?
To myslíš vážně? ![]()
@Rejže.kl Smrtelně
Nechci být za tupce, ale testuju se tak podruhé v životě a poprvé teda doufám v pozitivní výsledek ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, testovala jsem se teď, tzn. den před očekávanou MS. Vidím tam náznak ducha, nebo je to moje fantasmagorie?
Duch tam je. Uvidíš zítra nebo až nedorazí MS.
Dobrý den holky.
Mám jeden den před MS. A vyšel mi takto test. Myslíte ze dostanu ještě MS nebo už je to těhotenství?