Jednodenní menstruace?

Anonymní
13.10.11 16:08

Jednodenní menstruace?

Je možné abych měla jednodenní menstruaci a pak jen takové špinění nahnědlé,a to vím nastopro,že těhotná být nemůžu,děkuji?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7323
13.10.11 16:10

Pokud bereš HA, tak to možný určitě je, když ne, myslím, že taky… (při HA se mi to stává, někdy nedorazí vůbec)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.11 16:10

ne neberu,nemám s kým,bohužel :-(

• Citovat
  • Upravit
7323
13.10.11 16:37

Kdybych neměla jiné problémy, tak bych to asi neřešila, počkala bych do dalšího měsíce, ale nic nezkazíš tím, že si zavoláš k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.10.11 17:35

Možné to určitě je,ale asi to bude nějaká hormonální nerovnováha.Normálně by měla být MS alespoň 3 až 5 dní.Je možné,že to budeš mít jen jeden měsíc a zase se to upraví (nějaký stres,jiná nemoc atd),ale pokud to tak máš opakovaně,tak bych to radši řěšila s dr. a nechala si vyšetřit v krvi hladiny hormonů,pak by se vidělo,co dál.Lepší je to řešit co nejdřív,než to odkládat.Z vlastní zkušennosti nedoporučuju řešit to antikoncepcí,já jsem v 16 neměla vůbec MS,tak mě dr antikoncepcí léčila a pak jsem měla po vysazení velké problémy s cyklem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.11 19:36

Právěže nemam akorát teď,měla jsem rýmu,tak jestli tím :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.11 19:55
Anonymní píše:
Právěže nemam akorát teď,měla jsem rýmu,tak jestli tím :nevim: :nevim:

opravím se napíšu .nemám s ní žádne problémy…

• Citovat
  • Upravit
11219
13.10.11 21:29

Tak prostě jen počkej,jak to bude vypadat za měsíc a pak to kdyžtak řeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.1.14 16:52

No já mám podobný problém, už několikátý měsíc mi menstruace trvá jen 2 dny. Antikoncepci jsem brala 5 let a už ji rok neberu a zničeho nic mam takovou menstruaci. Nedávno mi k tomu narostla malá cysta o velikosti 2 cm, je možné že je to tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.22 08:38

Mate někdo zkušenosti s tim že menzes trvala je jeden den? Další dny ani špinění..

Těhotná snad nejsem, pouzivali jsme kondom ( vim, nic neni nikdy na 100%) tt mam negativní. Cim to může byt? Jsem teď nemocná, po menzes jsem dostala antibiotika. Muze byt ta menzes kratka tou nemoci nebo je to nejaka hormonální nerovnováha? V brzké dobe se chceme zacit snazit, tak to řeším…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino