Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pokud bereš HA, tak to možný určitě je, když ne, myslím, že taky… (při HA se mi to stává, někdy nedorazí vůbec)
Kdybych neměla jiné problémy, tak bych to asi neřešila, počkala bych do dalšího měsíce, ale nic nezkazíš tím, že si zavoláš k dr.
Možné to určitě je,ale asi to bude nějaká hormonální nerovnováha.Normálně by měla být MS alespoň 3 až 5 dní.Je možné,že to budeš mít jen jeden měsíc a zase se to upraví (nějaký stres,jiná nemoc atd),ale pokud to tak máš opakovaně,tak bych to radši řěšila s dr. a nechala si vyšetřit v krvi hladiny hormonů,pak by se vidělo,co dál.Lepší je to řešit co nejdřív,než to odkládat.Z vlastní zkušennosti nedoporučuju řešit to antikoncepcí,já jsem v 16 neměla vůbec MS,tak mě dr antikoncepcí léčila a pak jsem měla po vysazení velké problémy s cyklem.
Anonymní píše:
Právěže nemam akorát teď,měla jsem rýmu,tak jestli tím![]()
opravím se napíšu .nemám s ní žádne problémy…
Tak prostě jen počkej,jak to bude vypadat za měsíc a pak to kdyžtak řeš.
No já mám podobný problém, už několikátý měsíc mi menstruace trvá jen 2 dny. Antikoncepci jsem brala 5 let a už ji rok neberu a zničeho nic mam takovou menstruaci. Nedávno mi k tomu narostla malá cysta o velikosti 2 cm, je možné že je to tím?
Mate někdo zkušenosti s tim že menzes trvala je jeden den? Další dny ani špinění..
Těhotná snad nejsem, pouzivali jsme kondom ( vim, nic neni nikdy na 100%) tt mam negativní. Cim to může byt? Jsem teď nemocná, po menzes jsem dostala antibiotika. Muze byt ta menzes kratka tou nemoci nebo je to nejaka hormonální nerovnováha? V brzké dobe se chceme zacit snazit, tak to řeším…
Je možné abych měla jednodenní menstruaci a pak jen takové špinění nahnědlé,a to vím nastopro,že těhotná být nemůžu,děkuji?