Jednoduchá VŠ Olomouc a okolí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Teruu píše:
Kamarádka ( podotýkám dost chytrá) studovala právě zmíněnou Moravskou VŠ a už to není jak bývalo, že tam člověk má všechno zadarmo. Co vím, tak je to tam teď hodně přísné!
o tom si dovolím dost důrazně pochybovat, švagrová končila před 2 lety ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
o tom si dovolím dost důrazně pochybovat, švagrová končila před 2 lety
já tam nestudovala tak nevím
píšu jen co vím od kamarádky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruu tak ono každý má tendenci říkat, že ta jeho škola byla náročná, jestli ne nejnáročnější
Fakt jsem neviděla ještě nikoho, kdo by přiznal, že jí proplul, obzvlášť tyhle pseudobakaláři, ti si obzvlášť libují v barvitém popisu náročného studia
No vzhledem k tomu, že jsem jí několikrát pomáhala, dokonce i napsala bakalářku, tak mě nikdo a nic nepřesvědčí
Kamarádka buď není tak chytrá, nebo tě s tou školou hezky lakuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednoznačně do Zlína ![]()
já mám vše a ve Zlíně jsem dodělávala ještě Ing. a byla jsem teda celou dobu jako v Jiříkově vidění… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A neni lepsi studovat obor ze zajmu a kvuli znalostem nez jen cokoli kvuli titulu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annie9 píše:
A neni lepsi studovat obor ze zajmu a kvuli znalostem nez jen cokoli kvuli titulu?
pro nekteré z nás je toto logická argumentace, ale realita na pracovním trhu je jiná, staci procist inzeráty, dnes chteji Bc i po recepcni v motelu a mladez si za těmito tituly proste jde, však rodicove to zaplati ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
@Teruu tak ono každý má tendenci říkat, že ta jeho škola byla náročná, jestli ne nejnáročnějšíFakt jsem neviděla ještě nikoho, kdo by přiznal, že jí proplul, obzvlášť tyhle pseudobakaláři, ti si obzvlášť libují v barvitém popisu náročného studia
No vzhledem k tomu, že jsem jí několikrát pomáhala, dokonce i napsala bakalářku, tak mě nikdo a nic nepřesvědčí
Kamarádka buď není tak chytrá, nebo tě s tou školou hezky lakuje
presne tak, znam několik lidi z této skoly v posledních několika letech a opravdu je to škola za docházku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@surikataXY
Chapu. Ale i tak se da studovat pro zabavu a poteseni. Pro me predstava 3 leteho studia necdho, co me nezajima, je horsi nez doktorat z oboru, ktery „zeru“. Vybrala bych si neco zajimaveho, tim sois ze bych mela volnou ruku pri vyberu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
@Teruu tak ono každý má tendenci říkat, že ta jeho škola byla náročná, jestli ne nejnáročnějšíFakt jsem neviděla ještě nikoho, kdo by přiznal, že jí proplul, obzvlášť tyhle pseudobakaláři, ti si obzvlášť libují v barvitém popisu náročného studia
Kamarádka buď není tak chytrá, nebo tě s tou školou hezky lakuje
i to je možné
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@michaela1808 píše:
Jednoznačně do Zlína
já mám vše a ve Zlíně jsem dodělávala ještě Ing. a byla jsem teda celou dobu jako v Jiříkově vidění…
Tak děkuju za uklidnění, do Zlína se chystám hlásit
Teda ne že bych si vybírala školu podle náročnosti, ale pro mě přichází v úvahu jenom Zlín, Brno nebo Olomouc a právě Zlín nabízí obor, který bych chtěla studovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to mě překvapuje s tím Zlínem, já mám Bc. titul z UTB (ale dělaný na VOŠE) a chtěla jsem jít studovat dál na ING. a přijímačky mě utekly o 1 bod (a to jen proto, že původně jsem šla na přijímačky jen tak, bo manžel chtěl, takže bez přípravy a na testech jsem očíslovala to, co mi padlo do oka) a měla jsem vítr, zda to tam dám a není to tak dávno. ![]()
Opravdu je ten Zlín teď taková pohoda co se týče ekonomických oborů?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký den přeji. Myslíte, že Sociální pedagogika je jednoduchá? Já mám právě obavy z toho, že není. Chci jít na dálkové studium Český jazyk a literatura a nevím, jestli k tomu vzít Výchovu ke zdraví nebo tu speciální pedagogiku. Já konkrétně pro 2.st ZŚ.
Výchova ke zdravý je údajně jednoduchá, ALE - loni brali ze 189 jen 20 a co jsem slyšla, uplatnění ve škole nic moc. Učí se jen v 8. a 9 tř. a mají ji děcka jen jednu hodinu týdně. Tak teď nevím co k Češtině. VKZ nezní moc dobře do budoucna, ale speciální pedagogika je pravděpodobně hodně těžká nebo není? Předem díky za názory. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klaarynka Pedagogické obory uplatnění opravdu nemají. Přeji hodně štěstí:kytka:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klaarynka píše:
Tak to je nesmysl. Učitelé jsou a budou potřeba vždy.
Ona je otázka, kolik těch učitelů je třeba. Jaký je poměr přijímaných resp. dostudovaných učitelů a počtu míst? ![]()
Jinak nevím, si podej na tu specku přihlášku a uvidíš, zda se dostaneš na tu výchovu
A to, že je něco lehké/těžké je relativní. A pokud chceš, jde to vždy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit