Jednoduchá VŠ Olomouc a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
4.2.15 16:34
@Teruu píše:
Kamarádka ( podotýkám dost chytrá) studovala právě zmíněnou Moravskou VŠ a už to není jak bývalo, že tam člověk má všechno zadarmo. Co vím, tak je to tam teď hodně přísné!

o tom si dovolím dost důrazně pochybovat, švagrová končila před 2 lety ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
4.2.15 16:38
@neila píše:
o tom si dovolím dost důrazně pochybovat, švagrová končila před 2 lety ;)

já tam nestudovala tak nevím :nevim: píšu jen co vím od kamarádky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.2.15 16:43

@Teruu tak ono každý má tendenci říkat, že ta jeho škola byla náročná, jestli ne nejnáročnější :mrgreen: Fakt jsem neviděla ještě nikoho, kdo by přiznal, že jí proplul, obzvlášť tyhle pseudobakaláři, ti si obzvlášť libují v barvitém popisu náročného studia :mrgreen: No vzhledem k tomu, že jsem jí několikrát pomáhala, dokonce i napsala bakalářku, tak mě nikdo a nic nepřesvědčí :pankac: Kamarádka buď není tak chytrá, nebo tě s tou školou hezky lakuje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
4.2.15 17:06

Jednoznačně do Zlína :mrgreen:
já mám vše a ve Zlíně jsem dodělávala ještě Ing. a byla jsem teda celou dobu jako v Jiříkově vidění… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
4.2.15 19:07

A neni lepsi studovat obor ze zajmu a kvuli znalostem nez jen cokoli kvuli titulu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
4.2.15 19:12
@Annie9 píše:
A neni lepsi studovat obor ze zajmu a kvuli znalostem nez jen cokoli kvuli titulu?

pro nekteré z nás je toto logická argumentace, ale realita na pracovním trhu je jiná, staci procist inzeráty, dnes chteji Bc i po recepcni v motelu a mladez si za těmito tituly proste jde, však rodicove to zaplati :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
4.2.15 19:13
@neila píše:
@Teruu tak ono každý má tendenci říkat, že ta jeho škola byla náročná, jestli ne nejnáročnější :mrgreen: Fakt jsem neviděla ještě nikoho, kdo by přiznal, že jí proplul, obzvlášť tyhle pseudobakaláři, ti si obzvlášť libují v barvitém popisu náročného studia :mrgreen: No vzhledem k tomu, že jsem jí několikrát pomáhala, dokonce i napsala bakalářku, tak mě nikdo a nic nepřesvědčí :pankac: Kamarádka buď není tak chytrá, nebo tě s tou školou hezky lakuje :mavam:

presne tak, znam několik lidi z této skoly v posledních několika letech a opravdu je to škola za docházku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
4.2.15 19:17

@surikataXY
Chapu. Ale i tak se da studovat pro zabavu a poteseni. Pro me predstava 3 leteho studia necdho, co me nezajima, je horsi nez doktorat z oboru, ktery „zeru“. Vybrala bych si neco zajimaveho, tim sois ze bych mela volnou ruku pri vyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
4.2.15 19:21
@neila píše:
@Teruu tak ono každý má tendenci říkat, že ta jeho škola byla náročná, jestli ne nejnáročnější :mrgreen: Fakt jsem neviděla ještě nikoho, kdo by přiznal, že jí proplul, obzvlášť tyhle pseudobakaláři, ti si obzvlášť libují v barvitém popisu náročného studia :mrgreen: No vzhledem k tomu, že jsem jí několikrát pomáhala, dokonce i napsala bakalářku, tak mě nikdo a nic nepřesvědčí :pankac: Kamarádka buď není tak chytrá, nebo tě s tou školou hezky lakuje :mavam:

i to je možné :D :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
4.2.15 19:22
@michaela1808 píše:
Jednoznačně do Zlína :mrgreen:
já mám vše a ve Zlíně jsem dodělávala ještě Ing. a byla jsem teda celou dobu jako v Jiříkově vidění… :roll:

Tak děkuju za uklidnění, do Zlína se chystám hlásit :mrgreen: Teda ne že bych si vybírala školu podle náročnosti, ale pro mě přichází v úvahu jenom Zlín, Brno nebo Olomouc a právě Zlín nabízí obor, který bych chtěla studovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
4.2.15 19:46

Tak to mě překvapuje s tím Zlínem, já mám Bc. titul z UTB (ale dělaný na VOŠE) a chtěla jsem jít studovat dál na ING. a přijímačky mě utekly o 1 bod (a to jen proto, že původně jsem šla na přijímačky jen tak, bo manžel chtěl, takže bez přípravy a na testech jsem očíslovala to, co mi padlo do oka) a měla jsem vítr, zda to tam dám a není to tak dávno. :think:

Opravdu je ten Zlín teď taková pohoda co se týče ekonomických oborů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
9.1.16 12:20

Hezký den přeji. Myslíte, že Sociální pedagogika je jednoduchá? Já mám právě obavy z toho, že není. Chci jít na dálkové studium Český jazyk a literatura a nevím, jestli k tomu vzít Výchovu ke zdraví nebo tu speciální pedagogiku. Já konkrétně pro 2.st ZŚ.
Výchova ke zdravý je údajně jednoduchá, ALE - loni brali ze 189 jen 20 a co jsem slyšla, uplatnění ve škole nic moc. Učí se jen v 8. a 9 tř. a mají ji děcka jen jednu hodinu týdně. Tak teď nevím co k Češtině. VKZ nezní moc dobře do budoucna, ale speciální pedagogika je pravděpodobně hodně těžká nebo není? Předem díky za názory. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
9.1.16 14:01

@Klaarynka Pedagogické obory uplatnění opravdu nemají. Přeji hodně štěstí:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
9.1.16 16:53

Tak to je nesmysl. Učitelé jsou a budou potřeba vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
9.1.16 18:00
@Klaarynka píše:
Tak to je nesmysl. Učitelé jsou a budou potřeba vždy.

Ona je otázka, kolik těch učitelů je třeba. Jaký je poměr přijímaných resp. dostudovaných učitelů a počtu míst? :nevim:

Jinak nevím, si podej na tu specku přihlášku a uvidíš, zda se dostaneš na tu výchovu :nevim: A to, že je něco lehké/těžké je relativní. A pokud chceš, jde to vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze