Jednoduchá VŠ Olomouc a okolí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Škoda že nehledáš plzeň, to bych věděla… a asi i leckdo další ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jedine soukromá VŠ, Moravska vysoka škola nebo tak nejak se jmenude. Veřejné VŠ jsou „poměrně“ náročné - diky bohu za to!!!
(pak se nemám divit, že dnes má Bc každá…
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@surikataXY má to každej to je fakt..Mám kamarádku ze základy, několikrát měla problém že neprojde a teď má taky Bc ![]()
- Citovat
- Upravit
Bojím se, že zas až tak velké rozdíly v náročnosti mezi obory nebudou. Známá studovala dálkově vzdělávání dospělých a byl to časově fakt záhul. Seminární práce, zkoušky z jazyka atd. Určitě to neměla zdaleka zadarmo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@surikataXY píše:
Tak jedine soukromá VŠ, Moravska vysoka škola nebo tak nejak se jmenude. Veřejné VŠ jsou „poměrně“ náročné - diky bohu za to!!!
(pak se nemám divit, že dnes má Bc každá…)
Jesti na to zakladatelka má, tak zaplatit soukromou a doufat, že v době studia nepřijde o akreditaci
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj,
potřebovala bych se poradit s někým, jaký obor na VŠ je poměrně jednoduchý - nenáročný na čas?
Jsem momentálně na MD a ještě 3 roky budu, ale mám možnost práce u daňového poradce (starší pán), který je ochotný přenechat mi to, třeba za ty 3 roky.
Ona sám má Obchodní akademii, ale pokud bych chtěla mít živnost sama na sebe, což časem asi určitě, tak dneska už musím mít BC a to v jakémkoliv oboru.
Jde mi o oblast Olomouc.
Děkuji mockrát, snažím se hledat, ale i Emimino to jistí
Moravská VŠ je na levou zadní
švagrová tam dělala Bc a co někdy šprtala ke zkouškám jsem se musela pousmát, to jsem já měla na střední škole
To musí zvládnout každý. Ale je soukromá, platí se tam školné, nevím kolik přesně za semestr…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka ( podotýkám dost chytrá) studovala právě zmíněnou Moravskou VŠ a už to není jak bývalo, že tam člověk má všechno zadarmo. Co vím, tak je to tam teď hodně přísné!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já studuju kombinovaně na UPOLu a máme ve třídě několik diplomovaných lidí, některé právě ze soukromých VŠ a ti teda se nestačí divit, co se po nich chce…to, co se ted musí ucit na jednu zkoušku se na soukromé VŠ učili ke státnicím.
tento systém v ČR se mi nelíbí, pak opravdu kdejaký blbec se chlubí VŠ titulem, přitom je to nepoužitelný poleno a lidi, kteří se třeba opakovaně nedostali na veřejnou VŠ kvůli kapacitě, jsou inteligentní a schopní odborníci, bohužel bez titulu…
takže už jen název této diskuze mě nadzvedává ze židle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nenarocny na cas asi na poradne skole nenajdes, jedine si zaplatit titul na nejake soukrome VS, kde to daji kazdymu. Uprimne bych ale ani o takovy titul nestala. Jinak jsem slysela, ze pry relativne jednoduchy obor je socialni pedagogika a tomu podobne, ale rozhodne to neni bez prace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@surikataXY píše:
(pak se nemám divit, že dnes má Bc každá…)
Přesně, taky jsem si vydřela Bc. na státní - Olomouc UPOL a jsem tomu ráda. Bc. v rámci soukromých škol přibývá, a to mě asi čím dál víc motivuje studovat dál (je v plánu), jelikož nechci zapadnout do jednoho pytle s ostatními. (nepovyšuju se, ale mám to tak nějak nastavené)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aspoňže přiznáš, že Ti jde jen o titul
.
UTB ve Zlíně udělala i jedna naprosto tupá paní, takže předpokládám, že příliš složitá nebude
.
Byl to ekonomický obor.
- Citovat
- Upravit
Vystuduj matematiku. Pokud jí rozumíš, tak to pro Tebe bude jednoduchá škola ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruu píše:
Kamarádka ( podotýkám dost chytrá) studovala právě zmíněnou Moravskou VŠ a už to není jak bývalo, že tam člověk má všechno zadarmo. Co vím, tak je to tam teď hodně přísné!
o tom si dovolím dost důrazně pochybovat, švagrová končila před 2 lety ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
potřebovala bych se poradit s někým, jaký obor na VŠ je poměrně jednoduchý - nenáročný na čas?
Jsem momentálně na MD a ještě 3 roky budu, ale mám možnost práce u daňového poradce (starší pán), který je ochotný přenechat mi to, třeba za ty 3 roky.
Ona sám má Obchodní akademii, ale pokud bych chtěla mít živnost sama na sebe, což časem asi určitě, tak dneska už musím mít BC a to v jakémkoliv oboru.
Jde mi o oblast Olomouc.
Děkuji mockrát, snažím se hledat, ale i Emimino to jistí