Jednoduchá VŠ Olomouc a okolí

Anonymní
4.2.15 14:41

Jednoduchá VŠ Olomouc a okolí

Ahoj,
potřebovala bych se poradit s někým, jaký obor na VŠ je poměrně jednoduchý - nenáročný na čas?
Jsem momentálně na MD a ještě 3 roky budu, ale mám možnost práce u daňového poradce (starší pán), který je ochotný přenechat mi to, třeba za ty 3 roky.
Ona sám má Obchodní akademii, ale pokud bych chtěla mít živnost sama na sebe, což časem asi určitě, tak dneska už musím mít BC a to v jakémkoliv oboru.
Jde mi o oblast Olomouc.
Děkuji mockrát, snažím se hledat, ale i Emimino to jistí :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
727
4.2.15 14:43

Škoda že nehledáš plzeň, to bych věděla… a asi i leckdo další :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.15 14:45
  • Citovat
  • Upravit
9556
4.2.15 14:46

Tak jedine soukromá VŠ, Moravska vysoka škola nebo tak nejak se jmenude. Veřejné VŠ jsou „poměrně“ náročné - diky bohu za to!!!
(pak se nemám divit, že dnes má Bc každá… :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.15 14:49

@surikataXY má to každej to je fakt..Mám kamarádku ze základy, několikrát měla problém že neprojde a teď má taky Bc :mavam:

• Citovat
  • Upravit
15430
4.2.15 14:49

Bojím se, že zas až tak velké rozdíly v náročnosti mezi obory nebudou. Známá studovala dálkově vzdělávání dospělých a byl to časově fakt záhul. Seminární práce, zkoušky z jazyka atd. Určitě to neměla zdaleka zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
4.2.15 14:51
@surikataXY píše:
Tak jedine soukromá VŠ, Moravska vysoka škola nebo tak nejak se jmenude. Veřejné VŠ jsou „poměrně“ náročné - diky bohu za to!!!
(pak se nemám divit, že dnes má Bc každá… :roll: )

Jesti na to zakladatelka má, tak zaplatit soukromou a doufat, že v době studia nepřijde o akreditaci :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.2.15 14:52
@Anonymní píše:
Ahoj,
potřebovala bych se poradit s někým, jaký obor na VŠ je poměrně jednoduchý - nenáročný na čas?
Jsem momentálně na MD a ještě 3 roky budu, ale mám možnost práce u daňového poradce (starší pán), který je ochotný přenechat mi to, třeba za ty 3 roky.
Ona sám má Obchodní akademii, ale pokud bych chtěla mít živnost sama na sebe, což časem asi určitě, tak dneska už musím mít BC a to v jakémkoliv oboru.
Jde mi o oblast Olomouc.
Děkuji mockrát, snažím se hledat, ale i Emimino to jistí :lol:

Moravská VŠ je na levou zadní :palec: švagrová tam dělala Bc a co někdy šprtala ke zkouškám jsem se musela pousmát, to jsem já měla na střední škole ;) To musí zvládnout každý. Ale je soukromá, platí se tam školné, nevím kolik přesně za semestr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
4.2.15 14:56

Kamarádka ( podotýkám dost chytrá) studovala právě zmíněnou Moravskou VŠ a už to není jak bývalo, že tam člověk má všechno zadarmo. Co vím, tak je to tam teď hodně přísné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
4.2.15 14:57

Já studuju kombinovaně na UPOLu a máme ve třídě několik diplomovaných lidí, některé právě ze soukromých VŠ a ti teda se nestačí divit, co se po nich chce…to, co se ted musí ucit na jednu zkoušku se na soukromé VŠ učili ke státnicím.
tento systém v ČR se mi nelíbí, pak opravdu kdejaký blbec se chlubí VŠ titulem, přitom je to nepoužitelný poleno a lidi, kteří se třeba opakovaně nedostali na veřejnou VŠ kvůli kapacitě, jsou inteligentní a schopní odborníci, bohužel bez titulu…

takže už jen název této diskuze mě nadzvedává ze židle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
4.2.15 15:02

Nenarocny na cas asi na poradne skole nenajdes, jedine si zaplatit titul na nejake soukrome VS, kde to daji kazdymu. Uprimne bych ale ani o takovy titul nestala. Jinak jsem slysela, ze pry relativne jednoduchy obor je socialni pedagogika a tomu podobne, ale rozhodne to neni bez prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
4.2.15 16:02
@surikataXY píše:
(pak se nemám divit, že dnes má Bc každá… :roll: )

Přesně, taky jsem si vydřela Bc. na státní - Olomouc UPOL a jsem tomu ráda. Bc. v rámci soukromých škol přibývá, a to mě asi čím dál víc motivuje studovat dál (je v plánu), jelikož nechci zapadnout do jednoho pytle s ostatními. (nepovyšuju se, ale mám to tak nějak nastavené)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
4.2.15 16:03

Aspoňže přiznáš, že Ti jde jen o titul ;).
UTB ve Zlíně udělala i jedna naprosto tupá paní, takže předpokládám, že příliš složitá nebude :).
Byl to ekonomický obor.

• Citovat
  • Upravit
7631
4.2.15 16:31

Vystuduj matematiku. Pokud jí rozumíš, tak to pro Tebe bude jednoduchá škola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.2.15 16:34
@Teruu píše:
Kamarádka ( podotýkám dost chytrá) studovala právě zmíněnou Moravskou VŠ a už to není jak bývalo, že tam člověk má všechno zadarmo. Co vím, tak je to tam teď hodně přísné!

o tom si dovolím dost důrazně pochybovat, švagrová končila před 2 lety ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze