Jeli byste za současné situace na Slovensko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.2.22 08:38

Jeli by jste teď na Slovensko?

Ahoj, přítel je Slovák. Na Velikonoce chce jet na Slovensko za rodinou. Okolí Bratislava-Nitra, to bych ještě jela pokud zůstanou boje jen na Ukrajině. Ale v létě chce jet, na východ Slovenska na svatbu. Jeli by jste? Podle mě je to šílenství.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4248
26.2.22 08:41
@Anonymní píše:
Ahoj, přítel je Slovák. Na Velikonoce chce jet na Slovensko za rodinou. Okolí Bratislava-Nitra, to bych ještě jela pokud zůstanou boje jen na Ukrajině. Ale v létě chce jet, na východ Slovenska na svatbu. Jeli by jste? Podle mě je to šílenství.

My mame jet na Slovensko za 14 dni, popravde mne se uplne moc nechce, ale jen jsem to naznacila a pritel uz si o me mysli ze jsem blazen :mrgreen: Ale uvidim podle toho jak se bude vyvijet situace, pokud by tam bylo nejaky riziko ohrozeni, tak proste nepojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21487
26.2.22 08:41

Podle mě jsi zbytečně hysterická. Velikonoce si užijte a o účasti na svatbě se rozhodnete podle aktuální situce v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
26.2.22 08:46

Zatím absolutně není důvod nejet na Slovensko. A co bude v létě, řeš až v létě. Teď to vůbec nemá smysl řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
26.2.22 08:46

Do Velikonoc je daleko… situace se mění každý den, rozhodla bych se až na základě aktuální bezpečnostní situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.2.22 08:56
@Anonymní píše:

Rozhodnete se den před tím ne? Velikonoce jsou až v dubnu. Možná už bude po válce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.2.22 08:57
@Anonymní píše:

A píše se byste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.2.22 09:01

Uplne v klidu. Mam na vychode Slovenska rodinu, mit to v planu, vubec bych neresila. A jak do Velikonoc, tak do leta se toho jeste muze stat spousta, neni to cesta pres pul sveta, kterou musite planovat mesice dopredu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6659
26.2.22 09:30

@beruska9 Tak (vlastní) svatba se obvykle plánuje měsíce, i rok dopředu. Akorát jsem z toho nepochopila, jestli jde, zakladatelko, o vaší svatbu, nebo se pojedete podívat na někoho jiného svatbu. Jestli jen někoho jiného, jela bych úplně v klidu. Jestli tam máte plánovat vaší, snažila bych se to pořešit tak, aby se v nejhorším dala přeložit/posunout… Nemyslím si, že by se mělo v létě na Slovensku válčit, ale je možné, že tam budou mít lidi plnou hlavu jiných starostí, že třeba ti, kdo pracují v profesích, kterých by se to mohlo týkat (obranné složky, zdravotníci, doprava…) budou v zápřahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
26.2.22 09:35

Jela bych úplně v klidu. Muž tam chce taky jet za rodinou na Velikonoce, v létě tam pojedeme celá rodina na křtiny. Nevidim důvod, proč nejet. Kdyby se dělo něco strašného, tak to třeba zrušíme ze dne na den, ale jinak prostě žijeme a plánujeme jako jindy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
26.2.22 09:41

Rozhodla bych se podle aktuální situace. Nicméně ještě Putin zaútočí na člena NATO, bude asi jedno, jestli bude člověk v Bratislavě, Praze nebo třeba Paříži nebo New Yorku. To bude konec světa. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.2.22 09:54

@klamonožka : jo tak to by byla jina, ja to chapala, ze chce jet nekomu na svatbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6659
26.2.22 09:59
@beruska9 píše:
@klamonožka : jo tak to by byla jina, ja to chapala, ze chce jet nekomu na svatbu

Asi jo, kdyby to byla jejich svatba, napsala by to jinak. Tím pádem bych si to klidně ve svých plánech nechala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
26.2.22 22:02

Za soucasne situace neni jediny duvod, proc na Slovensko nejet. A co bude za nekolik mesicu, nikdo nevi. Nicmene pokud by se nedej Boze boje mely presunout i na Slovensko, budou i u nas, takze vsichni budou mit jine starosti nez svatbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí