Jesličky - nadšení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14973
22.5.12 18:23

já jsem v jesličkách pomáhala a bylo tam pár dětí, které tam dlouho nevydržely, ale převážná většina těch spokojených :) a některá dítka vyloženě nadšená :palec: oni nejen vrstevníci, ale taky starší a tím pádem zajímavější děti jsou přínosem. A naopak třeba holčičky okolo těch 3 let už měly tendenci pomáhat s malýma půlročníma bobečkama, takže paráda :)

a slzičky pro maminku, ty k tomu patří, u někoho byly na denním pořádku, u někoho po špatném vyspinkání, ale většinou to přešlo vždycky, sotva máma zmizela z dohledu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
22.5.12 18:23

jaylee tehotenska demence ve tretim trimestru a vztahovacnost, noo:) :zed: :lol: :lol: a taky vycerpani:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
22.5.12 18:24
@Monjie píše:
jaylee tehotenska demence ve tretim trimestru a vztahovacnost, noo:) :zed: :lol: :lol: a taky vycerpani:D

už to chce ty nohy nahoru a vypnout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
22.5.12 18:29

lady cau teta:¨)
opecovavat chá, od koho?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
22.5.12 18:31

A ani nebreci prijdeme uz se chce prezouvat a uz se svlika da nam pusu a leti mezi deti:D snad ji to vydrzi, uvidime co u ni udela narozeni sourozence. Ja nemit tuhle moznost ji dat do jeslicek, tak nevim… :zed: jsem takova ta matka co potrebuje obcas klid:D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin