Ještě jsem nedostala MS...

8
4.11.10 15:50

Ještě jsem nedostala MS...

Dobrý den,chtěla jsem vás požádat o radu.Už mám 4 dny zpoždění MS ale když jsem si udělala těhotenský test tak mi vyšel nejspíš negativní.Byla tam vážně uzoučká a nepatrná čárečka ale potom zmizela,tak fakt nevím co to má znamenat :-( A navíc mě už asi týden pobolívá břicho.Co myslíte jsem těhotná nebo ne..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
4.11.10 15:54

A měla si sex? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8
4.11.10 15:55

No tak to je jasný že jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
4.11.10 15:56

No pro někoho být nemusí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8
4.11.10 15:58

Ale pro mě je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
4.11.10 16:00

Tak pokud si měla sex s mužem bez kondomu a nebereš antikoncepci těhotná být můžeš :D

• Citovat
  • Upravit
8
4.11.10 16:02

No to mi došlo..mě by spíš zajímalo jak je to teda s tím testem a jestli jsou dost spolehlivý.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.11.10 16:04
JackieS píše:
No to mi došlo..mě by spíš zajímalo jak je to teda s tím testem a jestli jsou dost spolehlivý.. :-(

Udělejte si test z ranní moči, střední proud, bývá koncentrovanější. MS míváte pravidelnou? Já při každém zpoždění měla //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.11.10 16:05

MS mívám pravidelnou..ještě se mi nestalo že bych měla tak velký zpoždění..maximálně 1 den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.11.10 16:09
JackieS píše:
MS mívám pravidelnou..ještě se mi nestalo že bych měla tak velký zpoždění..maximálně 1 den..

Tak to bude těhotenství :lol: Držím palce, aby chtěné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.11.10 16:11

Děkuju..no z mojí strany by i chtěné bylo,ale partner z toho asi moc nadšenej nebude :-( A ještě jsem se chtěla zeptat jestli můžu otěhotnět když se udělá ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.11.10 16:13
JackieS píše:
Děkuju..no z mojí strany by i chtěné bylo,ale partner z toho asi moc nadšenej nebude :-( A ještě jsem se chtěla zeptat jestli můžu otěhotnět když se udělá ven?

ano, já takhle otěhotněla letos v létě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.11.10 16:14

Aha,děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30413
4.11.10 16:14
JackieS píše:
Děkuju..no z mojí strany by i chtěné bylo,ale partner z toho asi moc nadšenej nebude :-( A ještě jsem se chtěla zeptat jestli můžu otěhotnět když se udělá ven?

Můžeš, pravděpodobnost je sice hodně malá, ale že nějaká spermijka proklouzla dřív než při vyvrcholení je. Počkej dva tři dny a udělej test znova a budeš vědět hned. Ono to taky můžou být nervy, ty udělají taky své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.11.10 16:15

Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie