Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,chtěla jsem vás požádat o radu.Už mám 4 dny zpoždění MS ale když jsem si udělala těhotenský test tak mi vyšel nejspíš negativní.Byla tam vážně uzoučká a nepatrná čárečka ale potom zmizela,tak fakt nevím co to má znamenat
A navíc mě už asi týden pobolívá břicho.Co myslíte jsem těhotná nebo ne..??
Tak pokud si měla sex s mužem bez kondomu a nebereš antikoncepci těhotná být můžeš ![]()
No to mi došlo..mě by spíš zajímalo jak je to teda s tím testem a jestli jsou dost spolehlivý.. ![]()
JackieS píše:
No to mi došlo..mě by spíš zajímalo jak je to teda s tím testem a jestli jsou dost spolehlivý..
Udělejte si test z ranní moči, střední proud, bývá koncentrovanější. MS míváte pravidelnou? Já při každém zpoždění měla //
MS mívám pravidelnou..ještě se mi nestalo že bych měla tak velký zpoždění..maximálně 1 den..
JackieS píše:
MS mívám pravidelnou..ještě se mi nestalo že bych měla tak velký zpoždění..maximálně 1 den..
Tak to bude těhotenství
Držím palce, aby chtěné!
Děkuju..no z mojí strany by i chtěné bylo,ale partner z toho asi moc nadšenej nebude
A ještě jsem se chtěla zeptat jestli můžu otěhotnět když se udělá ven?
JackieS píše:
Děkuju..no z mojí strany by i chtěné bylo,ale partner z toho asi moc nadšenej nebudeA ještě jsem se chtěla zeptat jestli můžu otěhotnět když se udělá ven?
ano, já takhle otěhotněla letos v létě
JackieS píše:
Děkuju..no z mojí strany by i chtěné bylo,ale partner z toho asi moc nadšenej nebudeA ještě jsem se chtěla zeptat jestli můžu otěhotnět když se udělá ven?
Můžeš, pravděpodobnost je sice hodně malá, ale že nějaká spermijka proklouzla dřív než při vyvrcholení je. Počkej dva tři dny a udělej test znova a budeš vědět hned. Ono to taky můžou být nervy, ty udělají taky své.