Výlet na Ještěd, nebo Sněžku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
292
13.7.10 13:21

jested/snezka

ahojte, mate nieto skusenost s vyletom na jested/snezku s 19 mesacnym prckom? Myslite, zeby stacila manduca alebo bude lepsia krosna? vopred daujem za nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65300
13.7.10 13:25

Katko,Sněžka nevím…
na Ještěd se dá zajet autem až nahoru…
a nebo taky kousek pod vrcholem je parkoviště,tak nechat auto tam a zbytek vyšlápnout…
nebo auto dole u lanovky a nahoru lanovkou :lol:
s manducou to jistě zvládnete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
13.7.10 13:27

Ahoj,
tak my cestujeme zasadne s Ergem, takze ja jsem pro Manducu v tvem pripade. Kazdopadne se priprav na to, ze budete spoceni, tudiz mit pro prcka nahradni obleceni - nahore to muze foukat…
 j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
13.7.10 13:33

nic v zlom, no my chceme na vylet, co pre nas rozhodne nie je vyviest sa autom hore, mrknut na liberec a zasa autom nazad :nevim:

s oblecenim pocitam, to mame natrenovane, stale so sebou nosime nahradne a hlavne, osvedcilo sa nam termo pradlo pre prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65300
13.7.10 13:34

Katko,tak jsem to nemyslela.....
v tom případě lanovkou nahoru to je fajn…a dolů pěšmo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
13.7.10 13:34

Tak na Jested muzes slapat primo pod lanovkou,to tam jsi za pul hodky,ale je to prudkej silenej kopec nebo jit po stezce,cca 5 km,neni to tak sileny,ale je to proste stoupani.A nebo jet autem az nahoru.Pokud bych chtela jit na vylet s ditetem,jela bych lanovkou nahoru a pak pesky po stezce dolu,dite muze jit kousek samo a pak v Manduce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.7.10 13:35

Katka: tak na Ještěd - dá se dojet tramvají až pod lanovku, odtamtud péšo nahoru, pokoukat a jednu dolu se třeba svést a nebo naopak :) Jinak doporučuju Manducu - já bych šla se šátkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
13.7.10 13:36

My byli loni na jestede, teda vyjeli jsme lanovkou, pokoukali a pak sli pesky dolu. Je topekna prochazka a jestli bude vedro, tak by to mohlo byt docela prijemne.
Co se snezky tyce, tak lanovkou se taky dostanete nahoru (ale my teda nezkouseli a pekne si to vyslapli)…myslim, ze oba vylety budou fajn. Ja bych krosnu netahala.
uzijte si to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
13.7.10 13:38

Lanovka - hmmm to si neviem predstavit, co ak maly v nej bude jacat? :think: vyskakovat za jazdy asi nebudeme :mrgreen: dame to asi peso hore, aj dole. my sme velky chodci, s manzelom sme isli hore popod lanovku a dolu cez les.
A so Snezkou nemate nikto skusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.7.10 13:40

My byli na Ještědu s kočárkem :lol: , kamarádka s kočárkem i na Sněžce. Každopádně určitě počítej s tím, že nahoře může být nečekaná zima, na Ještědu a zvlášť na Sněžce - tam jsme byli na sklonku léta, dole krásně a teplo, v penzionu radili vzít si čepici a rukavice 8-o a jak jsem pak byla ráda, že jsem poslechla 8-o 8-o 8-o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
13.7.10 13:53

Katko - na jested jezdi kabinka, takze se nemusis bat,ze by ti prcek vyskakoval za jizdy. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
13.7.10 13:54

My jsme byli na Ještědu minulý týden - přesně s 2letým a s krosničkou :-) Vypadalo to ale, že mu začíná nějaké nachlazení, tak jsme nechtěli riskovat pěší túru a jeli jsme obě cesty lanovkou. Pro něho byla stejně největším zážitkem právě ta lanovka :-))) Za jiné situace bych se nechala vyvézt nahoru a pak pěšky dolů, takhle jsme jeli obě jízdy. A osobně bych si vzala kočár - on se prcek přece jenom pronese. Cestovalo tam takhle dost lidí s kočárkem. Nevím, jestli chcete jet, nebo jít až nahoru pěšky - na Sněžku je lanovka sedačková, tak asi podle toho, jestli prcek vydrží celou jízdu v klidu :-)
Hezkou dovolenou 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.7.10 14:22

No na Sněžku bych s batoletem lanovkou nejela. Ani bez něj. Taky pro mě výlet znamená, že si trochu vyšlápnu. My nosíme krosničku - loni jsme s ní taky chodili po Krkonoších (malé bylo asi 15 měsíců), taťka se dobrý chodec i nosič :-) , v krosničce asi lépe dítě větrá (nemám ale srovnání) a jdou do ní (alespň do té naší) dát různé další věci. Nebála bych se toho, podle toho, co píšeš, jste určo zkušení, abyste znali své síly a co všechno přibalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
27.6.14 19:50

Prosím!!!

Dobrý večer,
chystáme se na výlet na Sněžku. Chceme jet lanovkou na Růžovou horu ale teď koukáme, že je tam kabinková lanovka. Kam by jsme dali kočár? Jde ho vzít s sebou?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
27.6.14 19:55
@Evyla píše:
Dobrý večer,
chystáme se na výlet na Sněžku. Chceme jet lanovkou na Růžovou horu ale teď koukáme, že je tam kabinková lanovka. Kam by jsme dali kočár? Jde ho vzít s sebou?? :think:

na Snezku jsem jeste nejela /co je nova lanovka/ ale byli jsme s kocarem na Cerne Hore a tam jezdi taky kabinkova a vlezli jsme s kocarem dovnitr v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.