Výlet na Ještěd, nebo Sněžku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jested/snezka
ahojte, mate nieto skusenost s vyletom na jested/snezku s 19 mesacnym prckom? Myslite, zeby stacila manduca alebo bude lepsia krosna? vopred daujem za nazory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Katko,Sněžka nevím…
na Ještěd se dá zajet autem až nahoru…
a nebo taky kousek pod vrcholem je parkoviště,tak nechat auto tam a zbytek vyšlápnout…
nebo auto dole u lanovky a nahoru lanovkou ![]()
s manducou to jistě zvládnete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tak my cestujeme zasadne s Ergem, takze ja jsem pro Manducu v tvem pripade. Kazdopadne se priprav na to, ze budete spoceni, tudiz mit pro prcka nahradni obleceni - nahore to muze foukat…
j
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nic v zlom, no my chceme na vylet, co pre nas rozhodne nie je vyviest sa autom hore, mrknut na liberec a zasa autom nazad ![]()
s oblecenim pocitam, to mame natrenovane, stale so sebou nosime nahradne a hlavne, osvedcilo sa nam termo pradlo pre prcka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katko,tak jsem to nemyslela.....
v tom případě lanovkou nahoru to je fajn…a dolů pěšmo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak na Jested muzes slapat primo pod lanovkou,to tam jsi za pul hodky,ale je to prudkej silenej kopec nebo jit po stezce,cca 5 km,neni to tak sileny,ale je to proste stoupani.A nebo jet autem az nahoru.Pokud bych chtela jit na vylet s ditetem,jela bych lanovkou nahoru a pak pesky po stezce dolu,dite muze jit kousek samo a pak v Manduce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katka: tak na Ještěd - dá se dojet tramvají až pod lanovku, odtamtud péšo nahoru, pokoukat a jednu dolu se třeba svést a nebo naopak
Jinak doporučuju Manducu - já bych šla se šátkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My byli loni na jestede, teda vyjeli jsme lanovkou, pokoukali a pak sli pesky dolu. Je topekna prochazka a jestli bude vedro, tak by to mohlo byt docela prijemne.
Co se snezky tyce, tak lanovkou se taky dostanete nahoru (ale my teda nezkouseli a pekne si to vyslapli)…myslim, ze oba vylety budou fajn. Ja bych krosnu netahala.
uzijte si to..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lanovka - hmmm to si neviem predstavit, co ak maly v nej bude jacat?
vyskakovat za jazdy asi nebudeme
dame to asi peso hore, aj dole. my sme velky chodci, s manzelom sme isli hore popod lanovku a dolu cez les.
A so Snezkou nemate nikto skusenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My byli na Ještědu s kočárkem
, kamarádka s kočárkem i na Sněžce. Každopádně určitě počítej s tím, že nahoře může být nečekaná zima, na Ještědu a zvlášť na Sněžce - tam jsme byli na sklonku léta, dole krásně a teplo, v penzionu radili vzít si čepici a rukavice
a jak jsem pak byla ráda, že jsem poslechla
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katko - na jested jezdi kabinka, takze se nemusis bat,ze by ti prcek vyskakoval za jizdy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme byli na Ještědu minulý týden - přesně s 2letým a s krosničkou
Vypadalo to ale, že mu začíná nějaké nachlazení, tak jsme nechtěli riskovat pěší túru a jeli jsme obě cesty lanovkou. Pro něho byla stejně největším zážitkem právě ta lanovka
Za jiné situace bych se nechala vyvézt nahoru a pak pěšky dolů, takhle jsme jeli obě jízdy. A osobně bych si vzala kočár - on se prcek přece jenom pronese. Cestovalo tam takhle dost lidí s kočárkem. Nevím, jestli chcete jet, nebo jít až nahoru pěšky - na Sněžku je lanovka sedačková, tak asi podle toho, jestli prcek vydrží celou jízdu v klidu ![]()
Hezkou dovolenou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No na Sněžku bych s batoletem lanovkou nejela. Ani bez něj. Taky pro mě výlet znamená, že si trochu vyšlápnu. My nosíme krosničku - loni jsme s ní taky chodili po Krkonoších (malé bylo asi 15 měsíců), taťka se dobrý chodec i nosič
, v krosničce asi lépe dítě větrá (nemám ale srovnání) a jdou do ní (alespň do té naší) dát různé další věci. Nebála bych se toho, podle toho, co píšeš, jste určo zkušení, abyste znali své síly a co všechno přibalit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím!!!
Dobrý večer,
chystáme se na výlet na Sněžku. Chceme jet lanovkou na Růžovou horu ale teď koukáme, že je tam kabinková lanovka. Kam by jsme dali kočár? Jde ho vzít s sebou?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evyla píše:
Dobrý večer,
chystáme se na výlet na Sněžku. Chceme jet lanovkou na Růžovou horu ale teď koukáme, že je tam kabinková lanovka. Kam by jsme dali kočár? Jde ho vzít s sebou??
na Snezku jsem jeste nejela /co je nova lanovka/ ale byli jsme s kocarem na Cerne Hore a tam jezdi taky kabinkova a vlezli jsme s kocarem dovnitr v pohode…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.