Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, potrebuju radu. Uz deset dni me boli moceni. Vcera jsem byla u lekare, ktery mi napsal atb MACMIROR. Ptal se jestli mam. v moci krev, v te dobe jsem jeste nemela. Po příchodu domu, uz jsem ji tam mela. Brala jsem si jak mi napsal 3×2 tablety atb. Dnes rano 1 tabletu atb. Jenze rano jsem curala tmave hnedou moc, kdy mam teda o dost vetsi rezani jako vcera a navic mi zdurela uzlina v trisle, rozbolel me cely podbrisek. Vaham, ze zajedu na pohotovost at se mnou neco udelaji, protoze fakt trpim. Ledviny me pobolivaji porad jen trochu. Jely by jste byt na mem miste? Dekuji.
@Petruska63 popravdě na záněty trpím. Občas jedu i na pohtovost pro atb, takže běžná praxe, raději bych jela, hlavně když ti nezabírají atb. Je to pěkný humus, já naposledy v práci nemohla ani stát, jak mě to bolelo, ale já nikdy nepoznám začátek zánětu až je fakt pozdě.
Není MACMIROR spíš na gynekologický záněty? http://www.pribalovy-letak.cz/…-complex-500
Rozhodně bych na nic nečekala a úprkem jela na pohotovost pro pořádný antibiotika. Infekce může vystoupat až do ledvin ![]()
Určitě bych jela, nejsem si teda jistá, že macmiror je atb…to se zavádí do pochvy, ne to močový trubice
myslím že jsou potřeba celkový atb…
Mě to přijde divné, od začátku, mě at jsem byla kdekoliv vyšetřovali moč, zda v ní nemám krev, bez toho mi atb nedala. A macmiror, dostávám opravdu jen na vaginální zánět. Ani se nechci ptát kde zakladatelka byla, ale snad né u svého obvodního, protože od toho bych utíkala hned a jestli byla na gynekologii tak se nedivím, tak příště jen k obvodní nebo na urologii.
Mně na močák dávají hned Nitrafurantoin (nebo tak nějak) a zabírá rychle.
Na opakované potíže je dobrá lichořeřišnice, přírodní atb.