Jídelní židlička - s jakou jste spokojené?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1561
16.2.12 20:13

Jejda ta z té Ikey je sice za super peníze, ale taková chladná, není vůbec dětská. Ale asi určitě dítěti postačí, jak bych radši víc nějakou dětskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
16.2.12 20:14
RadkaOR píše:
Jejda ta z té Ikey je sice za super peníze, ale taková chladná, není vůbec dětská. Ale asi určitě dítěti postačí, jak bych radši víc nějakou dětskou.

Maj i barevný :lol: ale zrovna u židličky používaný hlavně na jídlo mi to nepříjde podstatný, ale je to na tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
16.2.12 20:16

Polly magic je za dost vysoký peníze, ale hezká. Já si představovala nějakou kolem 1500 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
16.2.12 20:17

Kdyby měla aspoň tácek před sebou, to je škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
16.2.12 20:20
RadkaOR píše:
Kdyby měla aspoň tácek před sebou, to je škoda.

Ten se koupí: http://www.ikea.com/…ts/40076093/
A ještě tam můžeš přikoupit polštářek: http://www.ikea.com/…ts/90143392/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
16.2.12 20:21

Já jsem z Aukra sehnala starší NewBuddy Pinta, naprostá spokojenost. Zkoušela jsem i tu ikeáckou, ale nevyhovovala mi, dcera je dost živá a nenechala bych ji v ní bez dozoru ani chvilku. Neříkám, že v té naší tráví hodně času, ale když vytírám nebo něco, tak si tam pěkně sedí, je připásaná a vím, že odtamtud „nevysedne“. Zkus pohledat na bazárcích, je jich hodně. :palec: Hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
16.2.12 20:28

Mi také nepřipadá ta z ikey moc pevná, bála bych se v ní malou nechat chvilku bez dozoru, taky co by člověk chtěl za ty peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
16.2.12 20:33

Mámedoma tuhle z druhé ruky(nová je za nehorázně hříšné peníze) a naprosto si ji nemůžu vynachválit(je polohovací, zvyšovací, snižovací, pratelný potah..)
 http://www.spuntik.cz/…dlicka-2011/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
16.2.12 20:35
RadkaOR píše:
Mi také nepřipadá ta z ikey moc pevná, bála bych se v ní malou nechat chvilku bez dozoru, taky co by člověk chtěl za ty peníze.

Bez dozoru bych nenechala dítě v žádný židli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
16.2.12 20:40

Mám chicco polly a super :palec: Kupovali jsme ji ,když byl Matýsek malinkej, takže už přežívá druhý dráče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
16.2.12 20:45

Tak ja jsem taky pro ikea. Snadna udrzba, je fakt stabilni a vyborne se umyva. Je to sice kus plastu ale vydrzi vsechno. Pro prvni jsem mela drevenou rozkladaci na stolek+zidlicku a des. Umyt to neslo a jeste se to po jednom diteti prakticky rozpadlo. A mame modrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fletnicka
16.2.12 22:01

Omlouvám se, že se vtírám do diskuse, ale chci se zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s takovou tou obyčejnou dřevěnou jídelní židličkou, která se dá rozložit na dva kusy, takže by dítko mělo i židličku a stoleček třeba na malování. Něco takového: http://www.kojenecke-obleceni.eu/…nezka-i.html
Zdá se mi to praktické, ale pořád váhám :think:

• Citovat
  • Upravit
9577
17.2.12 11:54

Taky jsme před 14 dny koupili Chicco Polly a je úžasná:-) stabilní, krásná, lehce sestavitelná. Dá se jednoduše polohovat i pro nesedící miminka:-) prostě úžasná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
17.2.12 14:09

Mi se z ní dcerka jednou převrátila :roll: ale to bylo v restauraci a asi už byla stará a vyviklaná… kdysi snad ani jiné nebyly a nějak jsme to přežili všichni, ne? Pokud ti dítě sedí, tak určitě nebude špatná, ale nesedící dítě v ní nenakrmíš. Jen mi teda přijde málo stabilní, nevím, jestli když se z ní dítě nakloní třeba nabok, jestli se nepřevrhne :nevim: přece jen ten umělohmotné mají nohy doširoka… ale známá ji má a nikdy se nic nestalo, dcerka jí v tom jí dodnes - má přes 3 roky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
29.2.12 10:46

bybypoint Fábula :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie