Jídlo a pití do letadla?

585
16.7.12 10:59

Jídlo a pití do letadla??

Ahoj holky,

tuto neděli odlétáme se synem poprvé k moři (8.měsíců) a já nevím jak je to s jídlem a pitím do letadla, resp. na cestu. Paní v cestovce minějak nebyla schopná odpovědět :(.. Jestli jsem si to dobře zjistila, tak jídlo pro dítě mít můžu a pití také, max. Prý budou chtít abych to ochutnala?.. Neletěli jste někdo teď v poslední době?? Kdyžtak se prosím podělte o zkušenosti ;)

Malému jsem chtěla vzít koj. vodu Rajec 0,7 litru, přesnídávku, sunar (prášek) a čaj v lahvičce. Projde to??

Děkuji a hezký den ;)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
500
16.7.12 11:04

Ahoj. Já si myslím, že projde. Když jsme letěli, tak jsem ochutnala pití a pustili mě dál. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
16.7.12 11:05

A tu přesnídávku si myslím když budeš mít v neporušeným obalu, tak to bude taky bez problému. :) Já měla v tašce křupky a ani je nechtěli vidět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
16.7.12 11:14

Leteli jsme nekolikrat, male jsem pro prcka susenky, bombony, UM, piti a vzdycky v pohode… max budou chtit piti ochutnat pred nimi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
16.7.12 11:17

Ahoj já jsem letěla před týdnem s patnácti měsíčními dvojčátky a měla jsem pro ně v příručním zavazadle vodu originál zabalenou, piškoty, tyčinky a bez problému nás tam s tím pustili ani jsem nemusela nic ochutnávat. V letadle jak roznášeli jídlo tak kluci dostali každý svůj balíček kde byla přesnídávka, kuře s rýži ve skle (příkrm od 4. měsíce) a malou skleničku džus mrkev s ovocem také originál zabalenou.
Takže s tím jídlem se neboj, přeji šťastnou cestu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
16.7.12 11:37

Normalne jsem brala flasku na vodu, i ovocnou stavu.. dokonce krabicky s kasemi. Nic nebyl problem (z Prahy vubec, nikdo to neresil), z Recka jsem musela ochutnavat vodu, trochu divne na mne koukali, musela jsem je trochu popostrcit, ale proslo to.

• Citovat
  • Upravit
12743
16.7.12 11:40

Můžou chtít aby si ty nebo dítě ochutnala ale problém by být neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
16.7.12 11:41
@BeruuundaA píše:
Ahoj já jsem letěla před týdnem s patnácti měsíčními dvojčátky a měla jsem pro ně v příručním zavazadle vodu originál zabalenou, piškoty, tyčinky a bez problému nás tam s tím pustili ani jsem nemusela nic ochutnávat. V letadle jak roznášeli jídlo tak kluci dostali každý svůj balíček kde byla přesnídávka, kuře s rýži ve skle (příkrm od 4. měsíce) a malou skleničku džus mrkev s ovocem také originál zabalenou.
Takže s tím jídlem se neboj, přeji šťastnou cestu :mavam:

Tak to se vsadim, ze jsi urcite neletela chartrovym letem z CR!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
16.7.12 11:42
@kačka25 píše:
Tak to se vsadim, ze jsi urcite neletela chartrovym letem z CR!

Ja ano.. leteli jsme s CSA Holidays a presne tohle jsme pro malou dostali.

• Citovat
  • Upravit
585
16.7.12 11:47

Jee, tak super, to mám radost :-) moc vám děkuji holky :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
16.7.12 13:02

Mi jsme letěli s CSA Holidays tam i zpět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21612
16.7.12 14:27

Když to zdůvodníš pitím pro dítě, projde ti i lahev 1,5l ;-) jen budeš muset ochutnat. přesnídávky a příkrmy je potřeba mít originál zabalené (takže ne domácí), pak není vůbec problém. jen nějaké to rozumné množství na cestu.
hezkou dovolenou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 04:52

Pití do Egypta

Předloni jsem letela do Řecka a po odbavení jsme si mohli koupit pití, teď čtu, ze i po odbaveni lze vzit pouze do 100 ml, v letadle již občerstvení od lonska zrušili (zdarma), jak to je teda? Dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix