Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Letíme na dovolenou a ráda bych se zeptala, zda máte nějaký tip na jídlo, které bychom si mohli přibalit s sebou do kufru, mám na mysli něco typu instantní ovesná kaše do mléka apod., většinou budeme obědy řešit návštěvou restaurace, ale přece jenom něco bychom rádi vzali i z domova. Díky za tipy.
No tak to nevím, to mi přijde blbost. to ssebou musíte brát i rychlovarku
a je tam jistý váhový limit. já jsem teda hodně spořivá, ale obědy řešíme chlebem s něčím koupeným v sámošce, a nacpeme se na snídani a večeři.
Letíme do Řecka a většinou tam s jídlem není problém, ale letos jedeme na déle, tak jsem si říkala, že něco málo lehkého bych přibrala s sebou
Co si radši něco koupit až tam? Nějaká samoška tam určitě bude a sklenku s omáčkou na špagety a těstoviny nebo něco podobně rychlého tam určitě seženete ![]()
Nevím, možná bych vzala nějaký sušenky (bez čoko samozřejmě), ale z jídla jinak fakt nic.
spoustu tam koupíš.
a hlavně nevím, kam bys to jako dala? na pokoj bez ledničky? aby ti tam za chvíli ve skříni lezli brouci??
@Gabry
já si s sebou dělám vlastní musli a vezu si ořechy, mandle atd. to mám na svačiny. V Řecku si kupuju jogurt, ovoce a míchám.
@Gabry vždyť to instantní nakoupíš i tam.. já bych sebou nic netahala..
@Gabry
budete ubytovaní v hotelu nebo apartmán/studio s kuchyňkou?
@kubykula píše:
Nevím, možná bych vzala nějaký sušenky (bez čoko samozřejmě), ale z jídla jinak fakt nic.
spoustu tam koupíš.
a hlavně nevím, kam bys to jako dala? na pokoj bez ledničky? aby ti tam za chvíli ve skříni lezli brouci??
@slavuska1 píše:![]()
ten konec mě pobavil..nicméně lednička dost často na pokoji bývá
no a ne? ![]()
v Řecku jsme byli dvakrát, v hotelu a občas se tam broučci fakt objevili a to jsme nic nevezli, protože jsme měli Al inklusive.
a o hotelových lednicích mám taky svoje…co jsme kde byli v hotelech, nejen v Řecku, tak lednice tak pidi, nevím co bych tam tak narvala ![]()
My jeli ted do Chorvatska, většinu jsme kupovali tam, ale s sebou jsme brali Špagetku od Hamé, ovesnou kaši, sterilovanou kukuřici a hrášek, asi dvoje instantní těstoviny, sóju a balíček špaget a zbytek jsme tam dokupovali
Kdybych jela autem, na dlouho a bez obedu, zrejme bych si vezla zavarene nebo zavaxovane jidla…
Ale letadlem bych netahala asi nic.
@White_Queen píše:
My jeli ted do Chorvatska, většinu jsme kupovali tam, ale s sebou jsme brali Špagetku od Hamé, ovesnou kaši, sterilovanou kukuřici a hrášek, asi dvoje instantní těstoviny, sóju a balíček špaget a zbytek jsme tam dokupovali
tak jet autem, vezmu, ale letadlem mi to fakt přijde zbytečné.
@Barca12345 tak to musíš vzít i tu konvici, jestli budou v hotelu, což předpokládám jo, když mají polopenzi.
ikdyž dneska můžeš na jídlo i docházet z apartmanů do hotelu.
@White_Queen kde jste byli v Chorvatsku? kolik tam teď je tak asi stupnů?