Jilemnice nebo Vrchlabí?

2377
31.7.11 12:21

Jilemnice nebo Vrchlabí?

Zdravim vás,chtěla bych se zeptat těch co mají zkušenosti s těmito porodnicemi a kterou by jste mi spíše doporučili,někdo říká lepší je ta,tam je zase todle někdo zas že ta druhá,tak bych se chtěla už pevně rozhodnout kam jít jelikož za dva měsíce se bude malej už chystat na svět :nevim: A ráda bych aby byla alespoň většina zážitků z porodnice těch lepších :wink: Díky za odpovědi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
356
31.7.11 13:24

Ahoj, jdi se do těch porodnic podívat a pak se rozhodni :wink: . Já jsem rodila v Jilemnici a byla jsem spokojená :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
31.7.11 13:26

Mishel, záleží na tom, jaké máš o porodu představy. Já chtěla porod co nepřirozenější a jela do Vrchlabí
přes 100 km a mé očekávání Vrchlabí splnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
31.7.11 13:39

Jsem totiž přímo z Vrchlabí,tudíž by pro mě Vrchlabí bylo nejvýhodnější,ale právě že je poblíž Jilemnice tak sem nevěděla..Vrchlabskou nemocnici dost pomlouvali,ale kdo ví jak to je,takže jestliže zde ve Vrchlabí v porodnici nejsou žádné velké nepříjemnosti ráda bych šla sem,mám to kousíček od domu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
31.7.11 14:06

Vím, že místní jezdí rodit do Jilemnice. Ono každé z nás vyhovuje něco jiného. Ve Vrchlabí tě nechají rodit podle přírody, je to skoro jako doma, ale když něco není tak jak má, tak máš lékařskou péči hned za dveřmi. Jeď se určitě podívat do obou porodnic, ptej se jak se tam rodí a podle toho se rozhodni. Já jsem kousek od Pardubek, přístup v místní porodnici mi nevyhovuje ani za mák, sem bych nešla ani za nic, ale zase spoustě maminkám to vyhovuje. Takže nevím, jestli jsem ti poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
31.7.11 14:13

Ahojky, já jsem sice z dál, ale od známé jsem slyšela chvalozpěvy na Jilemnici, ale těžko říct.. Tak tu porodnici chválila, že jsem měla nutkání jet rodit tam, ale v zimě a tak bych to ani nemusela stihnout, byla by to asi blbost, ale znáš to, každej říká něco jinýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
31.7.11 14:46

no právě každej říká něco jinýho,tak jak si pak má člověk vybrat :-)..okouknem obě a snad mi už instinkt sám řekne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.7.11 15:02

Kvůli Vrchlabí jsem jela už 2× rodit 150km daleko. To myslím hovoří za vše :palec:
Všechno perfektní, milý personál, přirozený porod… krásný zážitek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
31.7.11 16:02

Já rodila v obou,teda ve Vrchlabí je to už 17a15 let,ale byla jsem nadšená,do porodu moc nezasahují,i když vodu mi píchli taky,dělali amnioskopii,připadalo mi to takový přirozený,v pohodě,holka se narodila do vody,pouštěli mi k tomu ENYU,v Jilemnici jsem byla v r.2008,a spokojená jsem byla taky,takže za měsíc jedu zase tam,jsem z Paky,je to trochu blíž,a připadalo mi to s Vrchlabí srovnatelný,ale třeba je to teď ve Vrchlabí ještě lepší,ale dělala jsem tam,a vím,že holky odtamtud tam fakt n echtěj,asi vědí o případech,kdy ten přírodní přístup třeba nevyšel,nevím,jak to tam je třeba s epidurálem,který v JILEMNICI daj na požádání,zadarmo,bez předchozí domluvy,takže myslím,že to taky není špatná volba,tak hodně štěstí.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
31.7.11 17:16

no tak uvidíme,jinak díky za odpovědi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
31.7.11 20:15

Ja osobne zkusenost nemam ani s jednou z techto porodnic.
Jen muzu rict, ze zalezi na tom, jak porod probiha a jaky personal se o Tebe stara. Treba ja a moje kamaradka jsem obe rodily v jedne porodnici CS (cca s mesicnim odstupem) a kazda mame jine zazitky a jine hodnoceni.
Ve Vrchlabi rodila moje kamaradka a z jejich pristupu, jakozto prvorodicka, byla trosku rozpacita a celkove si neodnesla moc dobry dojem. Rikala, ze tam uz nikdy vice, prestoze ma tuto porodnici par kilometru.

At se rozhodnes jakkoli, preji, at jsi spokojena a porod je pro Tebe nezapomenutelne krasnym zazitkem!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.7.11 21:00

Přečti si tady příspěvky o Vrchlabí : https://www.emimino.cz/…ce/vrchlabi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
1.8.11 09:40

slyšela jsem to často od dvou známých co nedávno rodili,at du od Jilemnice,že spousta lidí říká že Vrchlabí stojí za prd..stále mám nutkání spíše jet do Jilemnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
1.8.11 12:00
Mishell píše:
slyšela jsem to často od dvou známých co nedávno rodili,at du od Jilemnice,že spousta lidí říká že Vrchlabí stojí za prd..stále mám nutkání spíše jet do Jilemnice :-)

A to jako v čem ?! Ráda bych slyšela věcné argumenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
1.8.11 12:49

co já vím každej tvrdí něco jinýho,tak nemůžu vědět co na tom je a co není pravdy.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková