Jiné Pampers?

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
14.11.16 14:35

jine pampersky??

Ahoj holky, kupují převážně plinky pampersky. Teď jsem ale koupila v akci v tescu a - mají trochu jiný přebal ale hlavně jsou šílené moc parfemovane.co se mi moc nelibi. myslíte že mezi nimi může být nějaký rozdíl nebo se mě to jen zda? :D jedná se o klasický zelený active baby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
14.11.16 14:40

Mrkni na zemi výroby ;) dost se liší kvalitou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
14.11.16 14:40

Bývají různé země původu - Polsko, Německo a tuším Maďarsko, takže možné to je. Taky jsem je kupovala. Pak jsme jednou zkusila při nákupech v Německu vzít v Aldi jejich značku Vibelle a jsem nadšená. Balík s 80 kusy (vel. 4 - maxi) stojí 10 EUR, mají o hodně širší horní lepicí vrstvu, než Pampers, ani jednou se mi nestalo, že protekly (což se o Pamp. říct nedá). Vyzkoušela i kámoška pro její dceru, je taky maximálně spokojená a od té doby, když se dostaneme do Německa, vždycky vykoupíme v krámu všechny zásoby :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
14.11.16 14:45

@Gina Naprosto souhlasím Vibelle jsou super a v německých testech porazily právě i ty Pampers. A hodně podobné Vibellkám i Pamperskám jsou plenky z Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
14.11.16 14:48

A neběží teď reklama, že jsou inovované o proužky, které mají rovnoměrně rozvádět vlhkost? Není to tato nová řada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
14.11.16 14:56

Kupuji plenky v Lidlu a velká spokojenost. Jinak mám zkušenost s plenkami Huggies, že co jiná země původu, jiné plenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.11.16 15:05

Díky moc za odpovědi, tak sou to ty nový-já si reklamy v tv vůbec nevsimla :D navíc jsou z maďarska což mě vůbec nenapadlo se dívat na zemi původu, blb sem myslela že jsou všechny stejny. jinak německy sou urco lepší ale my sme z brna :( No nic uvidím jestli budou v pohodě dneska máme 1.den,ale jsou fakt děsně navoneny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
14.11.16 15:33

Ahoj, vím, že měnili balení. U nás v Plzni byly zelené Pampers dokonce pár dní skoro nedostatkové zboží. Ty staré doprodávali v akcích a čekalo se na nové. Ten nový balík jsem ještě nerozbalila, tak se po přečtení tady té diskuze teď trochu děsím 8o. Ale kromě přebalení i přidali na ceně, jako kdyby člověk platil do teď málo :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.11.16 16:59

No právě, kolikrát mě z toho jde hlava kolem :D Tak třeba budou dobry, jen mám obavy aby neměl malej z parfemace opruzeninky nebo tak, když jsem jednou zkoušela ty oranzovy pampersky to byl děs, zelený super tak snad se nepohorsili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
14.11.16 17:44

@MisaHanuska myslíš ty jejich Tourjours? Na ně jsem právě nečetla moc kladné recenze, takže jsem se nikdy neodvážila je koupit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
14.11.16 19:51

@Gina jjj, ty myslím. Teď jsou za 189Kč, takže zítra zase uděláme zásobu, bo se do Německa zase do jara nedostaneme. Já jsem s nima fakt spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
14.11.16 20:08

@Ellusa Měla jsem jeden balík německých z Lidlu a žádný rozdíl jsem nezachytila. Vibellky mi přijdou prostě takové jakoby jemnější. Ale jsou stejně tenké, pružné,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.11.16 17:01

Ze sve skusenosti doporocuji Pampers Sleep & play plenky s dvojitou absorpční vrstvou, se slevou je mate tady http://www.slevovy-kod.cz/pilulka-cz/ :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
10.1.17 08:00

Tak jsem rychle chytla malý balík v Albertu, měli je za pěknou cenu, píšou na nich nové. Jsou větší (posunuli u 4 dolní váhovou hranici) a strašně navoněný :-( Nevíte, zda jsou k sehnání ještě ty staré, koukala jsem v tetě maj akci, tak jestli je nedoprodávaj? Popř. které máte jako alternativu ke starým zeleným pamperskám? Myslím, že Bambo z lékárny byly fajn a šmoulí. Bílé pampers smrdí, oranžové přehnaně voní, z lidlu mi přišli tvrdé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
10.1.17 08:10

Já jsem prvně používala pampers ty bílé, ale jak píšeš smrdí. Pak jsme přešli na zelené, ale občas se nám stalo, že večer protekly. Pak jsem dostala od tchýně plenky značky natuvell z globusu a jsem naprosto spokojená. Máme velikost 4 je jich tam 48 ks, stojí 199kč, jsou z příjemného materiálu, nesmrdí a zatím se nám nestalo, že by protekly. Takže jsem nakonec pampers plně vyměnila za natuvell. Taky jsem byla spokojená s plenkami baby love z dm, ale měli jsme kupované v Německu, nevím jak si vedou ty na českém trhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí