Jít do práce s antibiotiky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12239
14.9.25 09:38

Jakmile dostanu antibiotika, tak zustavam doma.. Telo potrebuje klid k uzdraveni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101807
14.9.25 09:40
@ibis píše: Více

Tak jelikož mame vikend, nepise nic o pohotovosti, tedy u doktora byla nejpozdeji v patek, tak v pondělí bude ta kolegyně snů neinfekční…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
14.9.25 09:45

V úterý bych normálně šla do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101807
14.9.25 09:49

No, jelikož mam v případě potřeby možnost defacto neomezeno HO, stejně jako kolegové, tak do prace nikdo nemocní ci nachcipani nechodime. Ale na druhou stranu, pokud bych se citila na řízení a brala ty atb již nekolikaty den, tak nevidim rozdil mezi tim, jestli budu sedet doma a musim si zajistit nakup a uvařit nebo sedet v praci, kde mi nekdo udela jak snidani, tak oběd. No tedy vlastne vidim, v praci to bude jednodušší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
14.9.25 09:51

Je skvělé, ze ty se cítíš dobre, ze v praci sedíš u okna apod… ale toho koka proste v době mas.. dcera kvůli streptokokovi skončila v nemocnici, na operaci, dlouhodobe následky… známé dcera zemřela.. byla oslabená z jine nemoci a nekde na ni skočil streptokok.. ano, neni to bezne, ale deje se to. A ano, po nejake době nemusíš byt uz nakažlivá, ale nikdo nevi presne, po jaké. Nemusí se stát vubec nic, a pravděpodobně ani nestane, ale ja jsem po svých zkušenostech uz opatrná. Za par dni neschopenky se svět nezbori. Nepostradatelný neni nikdo z nas, oni si v té praci poradi neboj. A ani to nebude zadne mínus k neprodlouzeni smlouvy. Pokud praci odvádíš dobře a nechybis často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101807
14.9.25 10:16
@Midaku píše: Více

No, ona bude po 3 dnech atb neinfekční, na rozdil od x lidi, kteří ho maji taky a nemaji příznaky žádné nebo tak malé, ze s nimi k doktorovi nejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
14.9.25 10:22

@j.a.n.i1 vždyť píšu, ze se téměř jistě nic nestane, ani kdyby do té práce sla hned, ale narozdil od těch bezpriznakvoych lidi, co o své pripadne infekcnosti nemají tušení, ona to ví, ma to potvrzené, crp vysoký, takze žádná „rymicka“… ja bych radši byla proste opatrná, ale beru, ze někdo, kdo zadne spatne zkušenosti nema, to tolik neresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101807
14.9.25 10:24

Ale ona právě diky tomu, ze to vi a dostala atb infekcni nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5151
14.9.25 10:46
@Anonymní píše: Více

A nemuzes se domluvit, ze treba zustanes doma jeste v utery, a pujdes ve stredu, at mas jeste den navic na odpocinek? Pokud ne, asi bych sla, pokud bych se citila dobre, kdyz to neni fyzicka prace - do uterka uz atb zaberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12645
14.9.25 12:46
@Anonymní píše: Více

Podle toho s cim, s pocinajicim mocakem a Antb…ano, s rozjetym uz ne, to jsem rada, ze ziju. S horeckami taky ne. Vlastne jem spise doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15324
14.9.25 13:54

Nákazu roznášejí ti kteří ani neví, že nějakého streptokoka mají. Zakladatelka byla zodpovědná, šla pro jistotu k lékaři, bere antibiotika, nakažlivá ted už není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3532
14.9.25 15:32

Zůstala bych ten týden doma, myslím si, že přecházet anginu je nebezpečné, navíc CRP jsi měla dost vysoké. Já při angínách taky nemívám teploty, ale naposled jsem měla CRP 135 a byla jsem doma 10 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11704
14.9.25 15:54
@Hibou píše: Více

To je dobrá připomínka, nejsem doktor, ale po dvou až třech dnech by už člověk neměl být infekční, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí