Jít do školy v říjnu nebo ne?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jít do školy v říjnu nebo ne?
Ahoj, je mi 32 let a rad bych se Vas zeptal, zdali mam jit do skoly v rijnu tento rok nebo ne. Muj pribeh je takovy ze mam jen maturitu a po ni jsem mel 1 rok volna. Pak jsem sel do skol, byl jsem zapsany asi na 7 oborech od roku 2012 az do soucasnosti a vzdycky jsem neuspel, at tomu prispela psychika kolem umrti v me rodine kde zemrely 3 clenove me rodiny nahle kolem maturity i po skonceni stredni skoly tak i ztrata domu a ocitnuti se bydlistem na urade kde jsem az dodnes. Obory ktere jsem nevystudoval byly Bankovnictvi a pojistovnictvi na VSE, Teoreticka fyzika na matfyzu pak 2 krat geologie na karlovce potom recka a latinska studia na karlovce portugalistika na karlovce a v neposledni rade vedy o zemi na karlovce. Navic mam dluh kolem 500 tisic korun a k tomu musim platit skolne za delsi studium. Chci Vas pozadat o radu jestli mam v rijnu nastoupit na karlovku kde jsem prijat znovu na Geologii a Vedy o zemi nebo si dat pauzu zaplatit dluhy udelat si ridicaky na B a sk. C+E a profesni prukaz na kamion a az po zaplaceni dluhu jit do skoly. Kdybyste byly na mem miste co byste delaly. Sli na univerzitu s dluhem 500 tisic pricemz by pribyly i dluhy za delsi studium a cekaly ze se to nejak vyresi treba tipsportem nebo necim jinym podnikanim ale asi tezko protoze jsem mel vyznamenani na zakladni a stredni skole ale po ukonceni uz to neslo se ucit nazpamet ani tady v Praze. Vase rozhodnuti? A k tomu jsem jeste panic nepolibeny zivotem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Fakt ti je 32?? Hele vybíráš si samý zbytečný obory, zaplat dluh a přemýšlej nad něčím smysluplným
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je toto pravda… noo tak práce a zaplatit dluh a nedělat další!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zas ten bájný snílek. Ve tvém případě zbytečné. Tobě se nechce pracovat. Jen natahuješ čas, flákáš se od ničeho k ničemu. Studuj. Ok. Není problém věk. Ale na tvém místě bych byla naštvaná, že někde (opakovaně) investuji čas a efekt nula. Dluhy splácej. Raději investuj čas do práce, ať vyplatíš své závazky. Máš zbytečný škraloup.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ujel ti vlak, nemáš na to. Kdykoli dis mohl daný obor dodělat, jen vymýšlíš hovadiny. Ani řidičák nedáš. Prostě si najdi práci a žij se vzděláním, které máš. Jinak ve 40ti letech budeš mít dluh milion, budeš sledovat, jak ostatní užívají života ve vlastních domech a s rodinami a ty budeš teprve hledat své první zaměstnání na pracaku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ach jo, sériový troll
Převtělení Andromedy? Pírka? (to spíš ne, na to je tam málo urážení)… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
přestaň marnit čas docentů a profesorů i svůj vlastní
a laskavě se postav na své vlastní nohy, splať dluhy, začni se chovat zodpovědně,
a pak si vš můžeš udělat dálkově, až si uvědomíš, co chceš jako věčný student vůbec studovat! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jedině nějaká škola tvůrčího přání a pak se realizovat psaním scénářů k nekonečným seriálům ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začni tím, že si najdeš psychologa, pomoc opravdu potřebuješ, životem se jen plácáš. Tvé diskuze jen potvrzují, že máš závažný problém, sám se sebou. Ve tvé situaci studium určitě nepřipadá v úvahu. Já studuji při práci a je to náročný, ale já vím, že to udělat musím, kvůli své práci, podmínka získání zaměstnání byla dodělat si vzdělání. Také významným motorem je naše dítě a také to, že studujeme oba. A to jsem psychicky ok. Ty ne bohužel. Ty už si to sedmkrát vzdal, je zbytečné momentálně marnit svůj čas, řeš práci a dluhy, dej si život do pořádku. Ale evidentně to sám nedáváš, tak to začni řešit, bez dobré terapie se nepohneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tvém místě bych na školu opravdu nesla. A to jsem za vzdělávání v každém věku. Spis bych si koukala splatit dluhy a začala konečně něco dělat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše: Více
ano je mi 32 let jsem typ kluka samotare a spise mamanek který neumí vkročit do života a postavit se na vlastni nohy a to ze mě udělala společnost mé bývalé obce, navíc se mi chce jít na univerzitu ale nemuzu navíc najít volnou kolej vsechno je plné a doteď jsem nevystudoval ani po 7 v řadě aneb jsem se z kluka co měl snyní stát se filmovým hercem a modelem a nebo vynálezcem stala troska co přišla nějakým způsobem o mozek přicemz na zakladni a střední škole kdy jsem měl významenani jsem neměl problem se naučit 240 stran textu na recitaci jako medici nebo pravnici
- načítám...
- Citovat
- Zmínit