Jít do školy v říjnu nebo ne?

181
26.8.24 13:01

Jít do školy v říjnu nebo ne?

Ahoj, je mi 32 let a rad bych se Vas zeptal, zdali mam jit do skoly v rijnu tento rok nebo ne. Muj pribeh je takovy ze mam jen maturitu a po ni jsem mel 1 rok volna. Pak jsem sel do skol, byl jsem zapsany asi na 7 oborech od roku 2012 az do soucasnosti a vzdycky jsem neuspel, at tomu prispela psychika kolem umrti v me rodine kde zemrely 3 clenove me rodiny nahle kolem maturity i po skonceni stredni skoly tak i ztrata domu a ocitnuti se bydlistem na urade kde jsem az dodnes. Obory ktere jsem nevystudoval byly Bankovnictvi a pojistovnictvi na VSE, Teoreticka fyzika na matfyzu pak 2 krat geologie na karlovce potom recka a latinska studia na karlovce portugalistika na karlovce a v neposledni rade vedy o zemi na karlovce. Navic mam dluh kolem 500 tisic korun a k tomu musim platit skolne za delsi studium. Chci Vas pozadat o radu jestli mam v rijnu nastoupit na karlovku kde jsem prijat znovu na Geologii a Vedy o zemi nebo si dat pauzu zaplatit dluhy udelat si ridicaky na B a sk. C+E a profesni prukaz na kamion a az po zaplaceni dluhu jit do skoly. Kdybyste byly na mem miste co byste delaly. Sli na univerzitu s dluhem 500 tisic pricemz by pribyly i dluhy za delsi studium a cekaly ze se to nejak vyresi treba tipsportem nebo necim jinym podnikanim ale asi tezko protoze jsem mel vyznamenani na zakladni a stredni skole ale po ukonceni uz to neslo se ucit nazpamet ani tady v Praze. Vase rozhodnuti? A k tomu jsem jeste panic nepolibeny zivotem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5916
26.8.24 13:05

Už zase, ty si fakt nedáš pokoj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27633
26.8.24 13:08

Fakt ti je 32?? Hele vybíráš si samý zbytečný obory, zaplat dluh a přemýšlej nad něčím smysluplným

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7294
26.8.24 13:10

Pokud je toto pravda… noo tak práce a zaplatit dluh a nedělat další!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.8.24 13:21

Zas ten bájný snílek. Ve tvém případě zbytečné. Tobě se nechce pracovat. Jen natahuješ čas, flákáš se od ničeho k ničemu. Studuj. Ok. Není problém věk. Ale na tvém místě bych byla naštvaná, že někde (opakovaně) investuji čas a efekt nula. Dluhy splácej. Raději investuj čas do práce, ať vyplatíš své závazky. Máš zbytečný škraloup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30842
26.8.24 13:33

Ne, v tomto pripade bych do skoly opravdu nesla :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
26.8.24 13:37

Ujel ti vlak, nemáš na to. Kdykoli dis mohl daný obor dodělat, jen vymýšlíš hovadiny. Ani řidičák nedáš. Prostě si najdi práci a žij se vzděláním, které máš. Jinak ve 40ti letech budeš mít dluh milion, budeš sledovat, jak ostatní užívají života ve vlastních domech a s rodinami a ty budeš teprve hledat své první zaměstnání na pracaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
26.8.24 13:37

Ach jo, sériový troll :roll: Převtělení Andromedy? Pírka? (to spíš ne, na to je tam málo urážení)… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
26.8.24 13:38

Tipsport je dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
26.8.24 13:39

Ze se to vyresi tipsportem. Dik :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24783
26.8.24 13:42

:zed: přestaň marnit čas docentů a profesorů i svůj vlastní
a laskavě se postav na své vlastní nohy, splať dluhy, začni se chovat zodpovědně,
a pak si vš můžeš udělat dálkově, až si uvědomíš, co chceš jako věčný student vůbec studovat! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
26.8.24 13:43

Tak jedině nějaká škola tvůrčího přání a pak se realizovat psaním scénářů k nekonečným seriálům :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
26.8.24 13:56

Začni tím, že si najdeš psychologa, pomoc opravdu potřebuješ, životem se jen plácáš. Tvé diskuze jen potvrzují, že máš závažný problém, sám se sebou. Ve tvé situaci studium určitě nepřipadá v úvahu. Já studuji při práci a je to náročný, ale já vím, že to udělat musím, kvůli své práci, podmínka získání zaměstnání byla dodělat si vzdělání. Také významným motorem je naše dítě a také to, že studujeme oba. A to jsem psychicky ok. Ty ne bohužel. Ty už si to sedmkrát vzdal, je zbytečné momentálně marnit svůj čas, řeš práci a dluhy, dej si život do pořádku. Ale evidentně to sám nedáváš, tak to začni řešit, bez dobré terapie se nepohneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
26.8.24 14:10

Na tvém místě bych na školu opravdu nesla. A to jsem za vzdělávání v každém věku. Spis bych si koukala splatit dluhy a začala konečně něco dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
28.8.24 17:34
@ka2ka píše: Více

ano je mi 32 let jsem typ kluka samotare a spise mamanek který neumí vkročit do života a postavit se na vlastni nohy a to ze mě udělala společnost mé bývalé obce, navíc se mi chce jít na univerzitu ale nemuzu navíc najít volnou kolej vsechno je plné a doteď jsem nevystudoval ani po 7 v řadě aneb jsem se z kluka co měl snyní stát se filmovým hercem a modelem a nebo vynálezcem stala troska co přišla nějakým způsobem o mozek přicemz na zakladni a střední škole kdy jsem měl významenani jsem neměl problem se naučit 240 stran textu na recitaci jako medici nebo pravnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze