Jít na operaci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2121
23.5.22 13:36

Jít na operaci?

Zdravím ráda bych se tady poradila. Ve středu mám nastupovat do nemocnice do Třebíče na plánovaný zákrok operace kýly a diastázy, na operaci už z různým odsunem a covidem čekám už od minulého roku od června:/ Nyní mám nastoupit vše hotové jako předoperační vyšetření. No a jak na potvoru od soboty začal mít syn 5 let střevní potíže. Chudák nedoběhne mnohdy ani na wc, léky mu dávám, zatím to moc efekt nemá.. Napřed měl rýmu a kašel a ted to začalo průjem vodový.
Volala jsem do nemocnice kde mám nástup od sestry mi bylo řečeno at si zavolám po uzdravení. Pak mi volal ještě sám pád doktor co mě má operovat a říkal at se ozvu zítra odpo jak na tom syn je a co já. Mám strach že mu to odsouhlasím že ve středu nastoupím, pak mě to tam chytne a co potom:/ Risknout to, průjem budu mít tak jako tak minimálně ze stresu. Další oddálení už třetí by dalo termín zase až někdy na podzim..
Někdo třeba podobnou zkušenost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12550
23.5.22 13:49
@Renitko píše:
Zdravím ráda bych se tady poradila. Ve středu mám nastupovat do nemocnice do Třebíče na plánovaný zákrok operace kýly a diastázy, na operaci už z různým odsunem a covidem čekám už od minulého roku od června:/ Nyní mám nastoupit vše hotové jako předoperační vyšetření. No a jak na potvoru od soboty začal mít syn 5 let střevní potíže. Chudák nedoběhne mnohdy ani na wc, léky mu dávám, zatím to moc efekt nemá.. Napřed měl rýmu a kašel a ted to začalo průjem vodový.
Volala jsem do nemocnice kde mám nástup od sestry mi bylo řečeno at si zavolám po uzdravení. Pak mi volal ještě sám pád doktor co mě má operovat a říkal at se ozvu zítra odpo jak na tom syn je a co já. Mám strach že mu to odsouhlasím že ve středu nastoupím, pak mě to tam chytne a co potom:/ Risknout to, průjem budu mít tak jako tak minimálně ze stresu. Další oddálení už třetí by dalo termín zase až někdy na podzim..
Někdo třeba podobnou zkušenost? :)

Kylu bych neodkladala, tata byl kvuli korone az za dva roky, a tak se mu to zhorsilo, ze uz to nebylo na laparo ale normalni operaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24591
23.5.22 13:51

Co si vzít něco preventivně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
23.5.22 13:57
@lilith1 píše:
Kylu bych neodkladala, tata byl kvuli korone az za dva roky, a tak se mu to zhorsilo, ze uz to nebylo na laparo ale normalni operaci..

no já mám kýlu v diastáze nad pupkem, mám jít na nějakou metodu ETEP či co. Což dělají nově ted nějakou dobu právě jen v nemocnici Třebíč

Příspěvek upraven 23.05.22 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
@lucad77 píše:
Co si vzít něco preventivně?

nasadila jsem si hylac forte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
@Renitko píše:
no já mám kýlu v diastáze nad pupkem, mám jít na nějakou metodu ETEP či co.

Aha to nevim, tata mel triselnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast