Jízdenka ČD
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Krásný den, potřebovala bych trosku poradit. Koupila jsem si přes internet jízdenku do Prahy u ČD. Fotka s jízdenkou a kódem mi přišla na e-mail, bude stačit když když pruvodcimu ukážu ti fotku s kódem co mi prisla do toho e-mailu. Děkuji moc za radu
Ano, bohatě to postačí, on si načte ten QR kód, fotka musí být kvalitní. Ale zakládat kvůli tomu anonymní diskuzi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju jízdenky mamce, ta chytrý telefon nemá, takže z emailu to tisknu a bere si to v papírové formě. ten kód jim stačí. Já když jezdím, tak to ukazuju v mobilu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anička-S píše:
Ano, bohatě to postačí, on si načte ten QR kód, fotka musí být kvalitní. Ale zakládat kvůli tomu anonymní diskuzi…
tak asi je tajné, že jede s ČD ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Krásný den, potřebovala bych trosku poradit. Koupila jsem si přes internet jízdenku do Prahy u ČD. Fotka s jízdenkou a kódem mi přišla na e-mail, bude stačit když když pruvodcimu ukážu ti fotku s kódem co mi prisla do toho e-mailu. Děkuji moc za radu
Ano, bude to stačit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, dělám to tak taky když nestíhám kupovat jízdenku a vždy mu ukážu jen ten QR kód, který si oskenuje a jde dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na obyčejné vnitrostátní spoje stačí. Ale pozor, jsou vybrané spoje, kde musíš mít vytištěnou, ale to bude podle mě jen na nějaké mezinárodní nebo Pendolino.Je to napsané v tom mailu, že není nutné tisknout jízdenku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Buba mara píše:
Na obyčejné vnitrostátní spoje stačí. Ale pozor, jsou vybrané spoje, kde musíš mít vytištěnou, ale to bude podle mě jen na nějaké mezinárodní nebo Pendolino. Je to napsané v tom mailu, že není nutné tisknout jízdenku.
Bývalo to jen do zahraničí. I na Pendolino stačil kod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
tak asi je tajné, že jede s ČD
asi se za to stydí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fotka kódu bude stačit.
Dcera teda nejela přes ČD, ale jela v neděli vlakem studentem z Prahy. Zaplatila jsem ji to přes moji aplikaci v mobilu, která je na moje jméno a jen jsem ji poslala ofocený kód jízdenky, ať má fotku v mobilu. Po ní teda nikdo ani nechtěl, ať ukáže, že má tu jízdenku. Psala jsem ji, ať má připravenou občanku, kdyby chtěl někdo vidět doklad, že má pod 18 let. Ale ani to nikdo nechtěl za celou cestu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.