Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Isadora Duncan-slavná americká tanečnice, jo, je to pěkné jméno, k sedícímu příjmení bych ho dala, za mne dobrý. ![]()
Mně se tedy moc líbí, a hned mě napadla Isadora Duncan. Neměla bych problém ho dát. Za mě lepší než Dorota i Dorothea ( i když ta se mi líbí) i Teodora.
@Anonymní píše:Žádné jméno se nebude líbit všem, ale všem to může být u zádele
Zdravím,
Nejsem těhotná ani to neplánuju zatím, ale v jednom seriálu jsem slyšela jméno Isadora a moc se mi zalíbilo.. Přijde mi takové nevšední a vím, že se hodně lidem líbit nebude.. Co na něj říkáte?
@Anonymní píše:
Zdravím,
Nejsem těhotná ani to neplánuju zatím, ale v jednom seriálu jsem slyšela jméno Isadora a moc se mi zalíbilo.. Přijde mi takové nevšední a vím, že se hodně lidem líbit nebude.. Co na něj říkáte?
Přijde mi tvrdé. A vybavil se mi Isildur 🤷🏻♀️
Kdyby mě rodiče pojmenovali Isadora, tak se jdu hned v osmnácti přejmenovat.
jjj ![]()
právě kvůli způsobu, jakým odešla z tohoto světa…uff…
bych tohle jméno prostě dát nemohla
já vím že divná asociace, ale prostě je to tam… ![]()
@Alriga
čauky, zrovna jsem si tu vedle na vláknu o filmech a F. Gumpovi vzpomněla na Dlouhého, to je mazec… úplně ho slyším.. byl úžasný.. jeho brácha taktéž samozřejmě.. tak hezký večer.. od 7 mám pohotovost, tak nerada, ale půjdu spát ![]()
@Lucy75 píše:
@Alrigačauky, zrovna jsem si tu vedle na vláknu o filmech a F. Gumpovi vzpomněla na Dlouhého, to je mazec… úplně ho slyším.. byl úžasný.. jeho brácha taktéž samozřejmě.. tak hezký večer.. od 7 mám pohotovost, tak nerada, ale půjdu spát
Já zítra odpo odjíždím na výlet do Kroměříže. ![]()
@Alriga tam jedem na poslední víkend v srpnu.. manžel si chtěl zavzpomínat na veterinu… ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím,
Je zo zajímavé jméno. Znamená to Isidin dar. Ale osobně se mi víc líbí Isidora (čteno s S).