jogurty

1102
9.11.06 09:10

jogurty

Ahoj MAminky, poradíte mi kdy začít s příkrmem Jogutu a jakých. Co reklamovaný jogurt v televizi DOBRA MA…, oD kdy se smí? Děkuji za odpověĎ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1311
9.11.06 09:35

Ahoj, já začala s jogurtem po ukončeném 6.měsíci, ale na radu mojí dr.A co doktor to názor, někdo doporučuje začít až později.Ani já ani manžel alergici nejsme,takže snad nebude problém.
Hodně se doporučuje jogurt Holandia, Klasik od Olmy- všechny jsou bílé bez příchutě. Já tedy dávám i jednou týdně Chocenský bílý smetanový.I když dr mi řekla, že smetanové ne. Myslím, že nám to rozhodně neublíží.Stejně ho míchám s přesnídávkou.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.11.06 10:11

Ahoj,
my jsme s jogurty začali někdy mezi 7 a 8 měsícem, ale Pepi je na UM, takže jsme příkrmovali už dlouho.
Já se vždycky koukám na složení, rovnou zahazuju smetanové, dohušťované škrobem (skoro všechny) a s příchutí - cukr někdy i jiné přidavky.
Takže nakonec jsme zkončili u bílé Holandie, je krásně hustá takže jde dobře krmit :) A teď jsem narazila na nějaké jogurty ve skleničce, nepamatuju si značku, ale mají označení KlasA, nejsou dohušťované a příchutě jsou jen obocné dřeně, takže žádný cukur a umělaá barviva a aromata. Ale taky stojí asi 14 Kč.
 Věrka

• Citovat
  • Upravit
360
9.11.06 11:31

Ahoj tak mi taky začínali na Holandii jsou super akorát mě prcek nechtěl ty čisté :( tak my kupujem s příchutěmi a teď po prvním roce kupujem sem tam lipánek a dobrou mámu.Ale Holandie pořád vede :D
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
9.11.06 11:32

Ahoj!
My s jogutty začali asi v 8.měsících :) a dávala jsem bílou Hollandii,nebo Activii. Teď dávám i Hollandii ochucenou -meruňka,jahoda,borůvka.
Sem tam dám Dobrou mámu,ale jen když nemám naše oblíbené Hollandie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
9.11.06 13:05

Oznaceni Dobra mama me strasne irituje, kdyz si totiz prectes slozeni toho jogurtu, takd si myslim, ze by toto rozhodne nemel byt jogurt pro male deti.
Doporucuju jiz zminovanou Hollandii, bilou aktivii a klidne i ten Chocensky smetanovy. Tuk malym detem nevadi, naopak ho potrebuji na dobry vyvin mozku (samo, ze by ho nemely jist porad), urcite ale nekupuj odtucnene, to je pro deti nevhodne.
Krasny den
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
9.11.06 14:06

Ahoj.

Activia, Hollandia, Bio od Olmy - vše bílé. Později jsem přidávala přesnídávku nebo domácí ovocné pyré. Kvůli AE a ABKM jsme začínali až po 10. měsíci. Normálně bych zkoušela kolem 8.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
9.11.06 14:10

My jsme s jogurtem začali asi až v 10 měsících (stále jsem kojila) a odsud malá jí zjm. bílou activii. Buď samotnou nebo s trochou přesnídávky (v létě i s čerstvým ovocem a plody - borůvky, meruňky, jablíčko…). Zkušenosti s „dobrá máma“ nemám, ale Hollandii si hodně chválí.

Radka a Eminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
9.11.06 14:34

Ahoj, naprosto souhlasím s Kacicou, taky mě vytáčí, že se jogurt Dobrá máma jmenuje takto, protože podle složení bych si ho nekoupila ani pro sebe. My jíme doteď bílou Hollandii, ale jsou i jiné dobré jogurty - to jen má dcerka je v tomto silně konzervativní… :) Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.11.06 15:17

Je to pravda, Dobrá máma je klasická napodobenina jogurtu, možná tam dosypali nějaké vitamíny, ale ten zbytek…
Byla jsem nakoupi a mám tady ten jogurt ve skleničce, co jsem na něj pěla ódy dopoledne. Jmenuje se Jogirt z jižních čech, je od Agro-ly a složení:
plnotučné mléko, borůvkový protlak (min.12%), sušené odtučněné mléko, živá jogurtová kultura.
Takže zatím jediný ochucený jogurt bez cukru nebo nedej bože um. sladidel o kterém vím.
 Věrka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí