Jsem asi blázen už – slábnoucí druhá čárka

3.7.25 21:26

Jsem asi blázen už.

Dobry večer, Dámy.
Asi jsem už blázen, ale první test byl proveden 10DPo a vyšel pozitivní. Druhý test byl dělaný 12dpo a slabý duch, další test dělaný 13DPo a je negativní. Tak já to nechápu. 🤦🏽‍♀️
Miminko by jsme si moc přáli, ale nějak nám to pořád nejde. Teď tedy byla ovulece 20.6. menstruace by měla přijít zítra, ale jsem z toho nervózní.
Celý týden mi nebylo dobře, nateklé prsa, bolest hlavy a kloubů, tak jsem pro jistotu udělala test a ten vyšel pozitivní. Říkám super, tak počkám dva dny a udělám ten carkovy a tam slabý duch… Tak jsem si myslela, že ještě na památku udělám ten digitální a ten je teď negativní… 🤦🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46
3.7.25 21:34

Nezbývá než jen počkat na zítra a případně zítra/pozítří test opakovat.

Někdy jsou testy falešně pozitivní, jindy jsou pozitivní, ale odejde to s menstruaci (proto se testy nemají dělat dřív…) ale chápu tu “nedočkavost” a zvědavost. Nesoudím.

Každopádně přeji, ať to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
3.7.25 21:42

Na vašem místě bych zkusila zítra z ranní moči mamatest. Mě osobně nikdy falešné čárky neudělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.25 22:03

@Beruška956Ja vím,ale to čekání je ubíjející…
Každopádně děkuji.❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
4.7.25 06:31

Možná to mohlo být biochemické těhotenství. Taky jsem to tak měla, nejdřív krásné čárky a pak začalo slábnout, šla jsem na krev a měla jsem asi 3jednotky HCG, asi za tři dny přišla MS. Měla jsem zpoždění asi týden :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
4.7.25 08:49

Ty digitální Clear blue nekecají, takže si myslím, že to bylo biochemické těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10321
4.7.25 09:50

@Karlito652 Neporadím, ale hrozně cením to Iveco! Hodně šťastných kilometrů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.25 11:11

@paja120 Tak to jsem slyšet nechtela, ale uvidím… Jsem objednaná na 15.7 k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.25 11:12

@Premek_Orac Mockrát děkuji! Je to náš Peklo stroj.😃 😃
Jestli mimco nevyjde, tak přeskakujeme na kamióny. To bude teprve zábava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
5.7.25 13:22

@Karlito652 proběhlo bohužel biochemicke tehotenstvi..prodela ho za živit každá druhá žena a několikrát…jedná se o oplodnění vajicka, ale vajíčko se neuhnizdi..spousta zen o tom ani neví…proto je zrádné tohle brzké testování.. já měla biochemko za poslední 3 roky 4×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí