Jsem hnusná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
293
1.5.15 21:09

Nejsi v tom sama :hug: Jsem v 5.mes a dneska jsem si od manzela vyslechla, jak mi roste zadek (blbec, ceka ho celibad :lol: ).No nevim, u tehotne zeny bych si na podobne poznamky dávala radsi pozor… :D Ale neboj, po porodu se to zase spravi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
2.5.15 09:08

Já když konečně čekala holčičku tak jsem přišla o své krásně dlouhé blond vlasy nad zadek, které jsem fakt milovala, nabrala opět skoro 30 kg a co…vlasy mi časem dorostou, původní váha se pomalu blíží(už jen 8 kg)…stála mi za vše:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.5.15 14:05

Tak já si s postupujícím těhotenstvím taky připadám čím dál hnusnější, neforemnější, odulejší…ke konci už se fakt budu zrcadlu vyhýbat, nechci se koukat na podbradek a chodící meloun…Ale musíme vydržet, výsledek za to stojí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.5.15 15:28

Co si budeme nalhávat, těhotenství nezkrášluje, vysoký stupeň těhotenství už vůbec. Příroda to tak chce, aby oplodněná samička byla ošklivá a nepřitahovala další trubce. Horší je, že to mnoha ženským nesluší ani po porodu, kašlou na sebe v péči i oblečení. Tak doufám, že to nebude zakladatelčin případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
2.5.15 15:40
@Burj Chalifa píše:
Co si budeme nalhávat, těhotenství nezkrášluje, vysoký stupeň těhotenství už vůbec. Příroda to tak chce, aby oplodněná samička byla ošklivá a nepřitahovala další trubce. Horší je, že to mnoha ženským nesluší ani po porodu, kašlou na sebe v péči i oblečení. Tak doufám, že to nebude zakladatelčin případ.

Nedá se to tak paušalizovat, absolutně nedá.

• Citovat
  • Upravit
511
2.5.15 15:44

Hmmm, co já bych za to dala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.5.15 15:56
@aliko píše:
Hmmm, co já bych za to dala :zed:

být ošklivá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
2.5.15 16:03

@Burj Chalifa jj, být „ošklivá“ z těhotenství. Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.5.15 16:07

@aliko taky to tak cítím… Klidně bych byla ošklivá, ale těhotná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
3.5.15 16:46

@Ginuš ahoj já léky nebrala, mám takový suprový organizmus, a to jsem chodila do osmého měsíce do práce, plavat ještě den před porodem a nijak jsem se nepřecpávala, prostě jak říkám, odjakživa mám pocit že si za všechno musím tak nějak připlatit víc než třeba moje kamarádky :nevim:,ale holčička je nádherná a moc hodná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
3.5.15 17:33

@belik no já to zatím dotáhla jen do 12 týdne max a pokaždé 10 kg nahoře… A teď mi přidají ještě léky, takže asi prasknu :roll: ale miminko za to všechno stojí, přesně jak píšeš :hug: ty jo a plavání před porodem 8o 8o docela závidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
3.5.15 18:24

@Ginuš vůbec nemáš co, oba porody skončily cs :( a tak sem se hlavně na ten druhý těšila a připravovala, cvičila jsem s aniballem a k ničemu, malá dva týdny před porodem se otočila a hotovo, občas mě přepadne strašný smutek proč to tak dopadlo a hořekuju, že už to nikdy nezažiju, ale vybrečím se, řeknu si že mám dvě zdravé děti, uvědomím si co se na světě všechno děje a je to dobré přinejmenším do chvíle než mi někdo připomene, že vlastně nevím co je porod v čele se švagrovou, od které jsem se po druhém porodu dozvěděla, že kdybych věděla co jsou kontrakce, nikdy bych rodit normálně nechtěla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
3.5.15 18:34

@belik tak u mě budou dělat CS - normálně mě rodit nenechají kvůli 4 potratům. Buď ráda za 2 dětičky i když chápu, že sem tam to člověka mrzí… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
3.5.15 19:06

@Ginuš já vím děkuji a přeji ti, aby všechno dopadlo dobře, připadnu si trochu trapně, že jsi tak stěžuju :oops:,je to blbý, ale asi každému připadá ten jeho problém ten nejhorší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
3.5.15 19:42

@belik přesně jak píšeš - každý má ten svůj problém který si řeší a trápí ho… Děkuji za přání… Ono si mě nějaké miminko vybere a zůstane u mě :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí