Jsem nezaměstnatelná?

Anonymní
22.2.13 13:48

jsem nezaměstnatelná ?

Ahoj holky,
mám strach, že se mi po mateřské nepovede sehnat práci. Je mi přes 40,jsem vyučená prodavačka a mám dodělanou maturitu. Řidičák mám. Co myslíte, mám nějakou šanci? Radši anonymně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
22.2.13 13:50
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
mám strach, že se mi po mateřské nepovede sehnat práci. Je mi přes 40,jsem vyučená prodavačka a mám dodělanou maturitu. Řidičák mám. Co myslíte, mám nějakou šanci? Radši anonymně.

Hmmm… To je fakt hodně diskutabilní. Ale když si vezmu, že dneska mají problém sehnat práci lidi s VŠ, bezdětní… Tak asi jo, je to bez šance :roll: Jako co na to chceš napsat :D Taky záleží, jestli jsi z Horní Dolní nebo z Pražákova, například.. Ale tohle ti tu fákt nikdo neřekne :D :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
22.2.13 13:51

Obávám, se že v dneší době je to hodně o štěstí. Já hledala půl roku, našla jsem týden po skončení RD, ale rozhodně to není práce v mým oboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.2.13 13:53

Ted po matersky sem chvilu delala prodavacku…ac je to naprosto mimo moje vzdelani a obor..ale sehnat praci je proste problem…vicemene tam pracovala polovina holek s vysokou skolou :-D
zalezi fakt na stesti a na tvym zivotopisu.

Příspěvek upraven 22.02.13 v 13:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
22.2.13 13:55

Tak nezalezi ani co mas za vzdelani, ale jakou mas praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
22.2.13 13:56

@Seizdra Ty sedis u pocitace, koukas na emimino a sledujes, kdy se objevi nova diskuse, ne? Vetsinou kdyz se na nejakou novou kouknu, tak je tam tvuj prispevek mezi prvnima, ne-li prvni :mrgreen: :palec: :kytka:
Nic ve zlem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
22.2.13 13:57
@kar-maa píše:
@Seizdra Ty sedis u pocitace, koukas na emimino a sledujes, kdy se objevi nova diskuse, ne? Vetsinou kdyz se na nejakou novou kouknu, tak je tam tvuj prispevek mezi prvnima, ne-li prvni :mrgreen: :palec: :kytka:
Nic ve zlem :andel:

Rizikový těhu :zed: Tož co mám dělat :mrgreen: Ale neboj, za takovej měsíc dva to půjde ven, to už tu nebudu skoro vůbec :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
22.2.13 13:59
@Seizdra píše:
Rizikový těhu :zed: Tož co mám dělat :mrgreen: Ale neboj, za takovej měsíc dva to půjde ven, to už tu nebudu skoro vůbec :pankac: 8)

Jo taaaak, tak to se nedivim, taky tu zahanim nudu a co teprve, kdyz bych byla porad zavrena doma na rizikaci… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
22.2.13 13:59

Práci jako prodavačka snad seženeš, ne? To mi nepřipadá jako nemožný, ale praktické zkušenosti nemám.

• Citovat
  • Upravit
3624
22.2.13 14:00

Taky je to hodně o tom, jestli znáš lidi na dobrých místech, známá teď sehnala práci svým synům i sobě díky známostem. Znáš někoho na dobré pozici, vyškrtnou jiného uchazeče, a na jeho místo napíšou tebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.13 14:01

@pikola dlouho jsem podnikala z domova, řemeslnou výrobu, jinak jsem takový Brouk Pytlík práce všeho druhu :D, i když většinou jsem dělala prodavačku.

• Citovat
  • Upravit
21848
22.2.13 14:02
@kar-maa píše:
Jo taaaak, tak to se nedivim, taky tu zahanim nudu a co teprve, kdyz bych byla porad zavrena doma na rizikaci… :zed:

Jj, teď už teda jdu na chvíli i k PC, jinak jsem furt v posteli a tady koukám přes mobil :D To už první zdaleka nebývám :mrgreen: Ale je to na prd, jak ráda bych se vrátila do práce, to nemáš tušení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
22.2.13 14:04
@Seizdra píše:
Jj, teď už teda jdu na chvíli i k PC, jinak jsem furt v posteli a tady koukám přes mobil :D To už první zdaleka nebývám :mrgreen: Ale je to na prd, jak ráda bych se vrátila do práce, to nemáš tušení :(

Co ja bych za to dala byt na tvem miste a byt tehotna. I tu praci bych si s tebou vymenila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
22.2.13 14:05
@kar-maa píše:
Co ja bych za to dala byt na tvem miste a byt tehotna. I tu praci bych si s tebou vymenila :mrgreen:

Ale taky si dovedu predstavit, ze to musi byt pekna otrava :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
22.2.13 14:07
@kar-maa píše:
Co ja bych za to dala byt na tvem miste a byt tehotna. I tu praci bych si s tebou vymenila :mrgreen:

No, nevím jestli chápu, ale podle grafů asi chápu… :oops: Já do toho spadla (plánovaně!) hned, takže si toho moc „nevážím“, nevím, jak to napsat, takhle to zní blbě.. Prostě že jsem nemusela řešit žádný problémy, naštěstí… Takže pro mě byl šok, když mi Dr nakázal neschopenku, co ti budu povídat :zed: Ale už to nějak doklepu, za nejhorším už snad jsem, doufám, tak co… Aneb ještě chvilku vás tu budu prudit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat