Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moc děkuju, tak snad to bude i můj případ, měla jsem s ní maličké problémy, dělala se mi tam furt dírka a hnisalo to, teď už dlouho klid tak doufám že to bude v pořádku🍀
@Vladusxx to muselo být náročný, no hlavně že jste to zvládla, i po tak krátké době po prvním děťátku ![]()
@Andělka55 Po 8 letech stále ne?😟 Tak to je mazec. Uvidíme jak na tom budu já, každopádně po takové době bych řekla že musí být už všechno zahojený, no je to velká operace a každé tělo se hojí jinak, já během týdne byla v pohodě a zvládala chodit na procházky se psem a nakupovat, ale samozřejmě uvnitř může vypadat všechno jinak ![]()
@petulka23 píše: Více
tak ale v každém případě je to v příbalovém letáku
@vokishka píše: Více
Mě tehdy bylo 18 a pribalovy letak byl to posledni co jse cetla… nastesti jsem mela kliku. Ale dneska uz cokoliv uzivam tak zkoumam prave zkrz HA
@vokishka
I kdyz jestli si dobre pamatuji, tak to byla nejaka sypka smes s obsahem trezalky a tam bylo napsano jen slozeni ![]()
Po dvojčatech jsem neplánovaně otěhotněla.
U dvojčat jsem měla císaře. Rodila jsem když dvojčatům byl rok a půl.
Rodila jsem tedy o 7 týdnů dříve. Ale ne kvůli jizvě, ale z velké pravděpodobnosti že mi jedno z dětí skočilo na břicho a to fakt byla strašná bolest, až mi tekly slzy.
Přeji příjemné těhotenství a gratuluji. ![]()
@vokishka přiznám se že příbalový leták jsem nečetla, moje nezodpovědnost, ale fakt mě nenapadlo to nějak zkoumat když mi nic neřekla doktorka ani paní v lékárně😏
@Anonymní píše: Více
Teď to asi vyzní víc zle, než bych chtěla, ale!
Ty máš v plánu zobat příštích 30 let lék, který hýbe s hormonama do takový míry, že zabrání početí a nic si o tom nepřečteš?
jako… odpírači očkování jsou jedna věc, ale tohle teda chápu ještě míň ![]()
Po prvním císaři jsem otěhotněla asi za 7 nebo 8 měsíců. Manžel ještě druhé dítě nechtěl a více méně mě donutil k přerušení. Hodně psychicky to se mnou zamávalo. Bohužel ze zdravotních důvodů jsem antikoncepci nemohla brát. No a do měsíce jsem byla těhotná znovu. Manžel už mě k ničemu nenutil, dokonce byl pak rád, že čekáme druhé. Všechno bylo v pořádku, jizva vydržela, nic se nedělo. A syn se narodil v pohodě a také císařem. Moc držím pěsti, ať Vám také vše dobře dopadne. ![]()
@vokishka píše: Více
Zrovna před Vánoci jsem ATB měla a lékárnice mi jen řekla, kdy je brát. Na HA neupozornila.
Nicméně moje chyba, mám si číst příbalový leták.
Dneska už by mě to i napadlo, ale tehdy ne no.
Nevadí, dcera byla v plánu, jen jsme chtěli dokončit rekonstrukci ![]()
@Okta Určitě to pryč nedám, vím že ani manžel by to neřekl, a antibiotika jsem brala na močák, ale ani dr ani v lékárně mi nebylo řečený že to může ovlivnit ha. Stalo se, jestli to bude zrovna tím, nevím, každopádně mi jde hlavně o to, aby bylo vše ok s tou jizvou🙏🏼