Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja bych ten test udelala klidne dnes. Pokud ty potize mas z tehotenstvi, tak uz bude test pozitivni. Mohla jsi mit drivejsi ovulaci, kdyz ty pocity mas uz tyden.
@Janča6 píše: Více
Testovala jsem v sobotu a nic tam nebylo, je i přesto možné že by se tam druhá čárka objevila? Že by mi stoupala hcg pomalu?
Jo měla jsem podobné příznaky… Podezřele v pohodě bez PMS, jeden den jednorázový zašpinění… Prsa teda nic. Zkus test a uvidíš ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Jak jsem psala, jsem vždy na pěst ale teď fakt nic
kolikrát je mi chvíli zle když ráno vstávám do práce. Chutě mám taky ale ty mám furt takže to nějak nepočítám
asi před týdnem jsem měla ten vytok tak nevím jestli to znacilo uhnizdeni?
. Zítra testnu ![]()
Zdravím holky, mám dotaz.
naladova, naštvaná a nepříjemná. Teď nikoliv. Přítel si všiml že se mi zvětšila prsa, břicho mám nafoukle ale zaražené prdy to nejsou, to na sobě poznam. Nedávno jsem měla i růžový vytok trval dva dny. Píchání v podbřišku mám také je to podobné ms bolestem ale i tak je to trošku jiné. Můj dotaz zní, jestli jste to neměli některá stejně a pak se objevili // 

Zítra mám dostat ms, jenže se tak necítím. Už týden na sobě pocituju malé změny, vždy před MS bývám na pěst
Vím že se najdou tací co mi budou psát abych počkala do zítra, nic jiného mi nezbývá že? Jen by mě to zajímalo jestli si to nevsugerovavam nebo tak
Miminko si přejeme, vypadá to nadějně, určitě bychom si ho nechali. Děkuji za všechny odpovědi