Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, napíšu vám od začátku, co se mi stalo.. v dubnu mi meškala menstruace 10 dní, měla jsem ji dostat 10. 4. a dostala jsem ji 20. 4. Podotýkám, že mi nikdy tak dlouho menstruace nemeškala, nejvíc 3 dny. Po těch 10 dnech už mi to bylo divné, tak jsem si řekla, že si udělám teda těhotenský test, jen jedna byla. 🤷🏻♀️ 20. 4. jsem teda tu menstruaci dostala, byla normální jako vždycky. V květnu mi menstruace nemeškala, dostala jsem ji přesně 18. 5., ale 3 dny byla normální a ten 4.-5. den bylo už takové špinění (hnědé) a mně je od té doby nějak divně, zvracela jsem jen jednou z ničeho nic prostě a cítím se tak zvláštně, ne jakoby nemocně, ale tak jinak.. těhotenský test jsem si ještě nedělala, nevím, jestli si ho mám udělat? Ale já už jsem zoufalá, protože miminko bychom chtěli (máme nechráněný sex). Co si o tom myslíte?
Děkuju předem. ![]()
Udělej si test. Ale spis těhotná nejsi když si měla menstruaci.
Z předchozího cyklu je těhotenství téměř úplně vyloučené když jsi měla MS. Ale mohlo se zadari třeba ted…jsi nějaký 18DC takže cca v půlce, možná krátce po ovulaci… Počkej do termínu MS a pak si případně udělej test…v tuhle chvíli to podle mě úplně smysl nemá si ho dělat…
Udělej test. Ja měla menstruaci ještě 4 měsíce a to už jsem byla davnoooo těhu ![]()
@Terka61 píše: Více
A kvůli téhle odpovědi jsi se teď zaregistrovala jo? Si tady povídá zakladatelka sama se sebou. A ne, není těhotnáaaaaa.
@karkarka píše: Více
Taky jsem o tom přesvědčená. To je nějaká nová móda, ty rozmnožený samohlásky?
@Terka61 píše: Více
Nesmysl. Nemohla jsi mít menstruaci 4 měsíce a být dáaavno těhotnáaaa.
Ve skole se o tom učí v seste tride, zrovna tento tyden byly u nas přednášky… mela jsi negativní test, po něm prisla menstruace. V tom cyklu jsi teda těhotná zcela jiste nebyla. Další cyklus jsi dostala uplne nornlane menstruaci. Takze zase nejsi těhotná. Ted ses v cyklu kde? Počkej na menstruaci, a pokud nepřijde, udělej test. Zvracení bylo z něčeho jiného, v těhotenství je to kvuli zvyšujícímu se HCG, coz by par dni po početí jiste nebylo v takové výši, aby udelalo nejake příznaky.
Měla jsi menstruaci tak nejpíš ne. Chceš mít jistotu udělej si test.