Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkuste další test za pár dní. Když jsem čekala dceru, měla jsem ms až do třetího měsíce. Držím pěsti. ![]()
Zkusila bych test opakovat za par dní. Případně je možnost zajít si na krev, ale záleží jak sama to cítíte. Doktor by vás stejně v případě těhu, vyšetřil až za 3 týdny nejdřív.
Držím palce ať vše dobře dopadne 🍀
Ahoj, třeba má někdo podobnou zkušenost. Jsem celkem zmatená. Doma mám jedno dítě a snažíme se o druhé, spíš jsme tomu od léta nechali volný průběh. Nejsem ten typ, co honí každého ducha, prostě až přijde další dítě, tak to bude. Tento měsíc jsem se necítila nejlíp a udělala jsem si test 30 den cyklu, většinou mám cykly 26-30, ale vždy spíš min jak víc. 30. a 31. den jsem měla pěknou čárku, ale pak jsem 32. den začala krvácet, ne nějak moc, ale čistá červená s troškou tkáně. Trvalo to přesně 24 hodin a krve bylo tak jen na dvě slabší vložky, ale víc jak na intimky. Test od jiné značky byl 33 den negativní. A dneska ráno jsem skončila s hlavou v záchodové míse. Nemá někdo podobnou zkušenost? Běžně mám opravdu silnounmenstruaci cca 5 dní. Nejde mi o to, abych teď nutně byla těhotná. Jen mě zajímají zkušenosti, nemám ráda nevědomost. A ano, k doktorovi bych si zavolala, ale má teď od pondělí do pátku dovolenou.